Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CASTROL İLE BREZİLYA YOLCUSU KALMASIN

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol Türkiye,  Castrol EDGE Professional ürününün ön plana çıkarıldığı ye...

Türkiye madeni yağ pazarının lider markası ve üreticisi Castrol Türkiye, 

Castrol EDGE Professional ürününün ön plana çıkarıldığı yeni yarışması kapsamında katılımcılara, Brezilya’da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası’nı yerinde izleme fırsatı sunuyor. 

brezilyayolcusukalmasin sitesini ziyaret edenler, bir yandan çekiliş hakkı kazanacakları soruları yanıtlarken, bir yandan da yetkili servislerde müşterilere yapılan Brezilya esintileri taşıyan eğlenceli sürprize ait videoyu da izleyebiliyorlar. 

Ayrıca çekilişle seçilecek 1 talihli kişi, kendi seçeceği bir arkadaşıyla beraber FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası Final Maçını yerinde izleyecek. Castrol Türkiye, Castrol EDGE Professional ürünü hakkında bilgi sahibi olan tüketicilerini ödüllendirmek amacıyla başlattığı yeni yarışmasıyla Brezilya’da düzenlenecek olan dünya kupasını yerinde izleme fırsatı sunuyor. 

brezilyayolcusukalmasin adresli eğlencelerle dolu web sitesine girip Castrol EDGE Professional ürünüyle ilgili soruları doğru cevaplayanlar çekilişe katılma hakkı kazanıyorlar. 

Bununla birlikte soruların yanıtlarıyla ilgili değerli ipuçlarının yetkili servislerinde dağıtılan Castrol EDGE Professional broşürlerinde yer alması da kampanyanın bir diğer yönünü oluşturuyor.

brezilyayolcusukalmasin adresli web sitesini ziyaret edenler ayrıca yetkili servislerde müşterilere yapılan Brezilya esintilileri taşıyan eğlenceli sürprizin videosunu da izleyebiliyorlar. Ayrıca çekilişle seçilecek 1 talihli kişi, kendi seçeceği bir arkadaşıyla beraber FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası Final Maçını yerinde izleyecek.