Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

COMVEX 4. TİCARİ ARAÇLAR OTOBÜS VE YAN SANAYİ FUARI 14 KASIM 2013 DE TÜYAPTA

14- 17 Kasım 2013 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan COMVEX 4. TİCARİ ARAÇLAR, OTOBÜS VE YAN SANAYİ FUARI, ot...

14- 17 Kasım 2013 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan COMVEX 4. TİCARİ ARAÇLAR, OTOBÜS VE YAN SANAYİ FUARI, otomotiv sektörünü buluşturuyor. 

2011 yılında 21 ülkeden 374 firmanın katılımı ile gerçekleşen fuar, 49 ülkeden, 33.937 profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir. Neden Comvex İstanbul Avrasya bölgesinde yeni ticari fırsatlar yaratan en önemli Pazarlama platformu konumundaki Türkiye, üretim gücü, know how birikimi ile ticari araç, otobüs ve otomotiv tedarik sanayinde önemli bir buluşma noktası olmuştur. 

Avrasya bölgesindeki ülkeler dinamik nüfus yapıları, alım güçleri, kültürel bağları ve ticaret potansiyelleri ile önemli bir pazar oluşturmaktadır. Türkiye, içinde bulunduğu coğrafyanın sağlamış olduğu lojistik yakınlık, üretim gücü ve kalitesi ve piyasadaki rekabet gücünün avantajları ile yeni ticari fırsatlar yaratmaya ve geliştirmeye açık bir Pazar olmayı sürdürmektedir. 

Comvex İstanbul katılımcıları, yeni siparişler alarak iç pazar payını arttırmak, mevcut müşterileri ve satışları korumak, marka bilinirliğini arttırmak, ihracat imkanlarını arttırmak, rakipleri takip etmek, potansiyel müşterilere ulaşmak, en son teknoloji ve tasarımları görmek ve tanıtmak, ürünleri alternatif ürünlerle karşılaştırmak, yeni dağıtım kanalları bulmak, satış sürecini hızlandırmak, yerel ve uluslararası arenada yeni pazarlar keşfetmek, ürünleri sergileyerek rakiplere karşı üstünlük sağlama şansı yakalamak ve Ar-ge çalışmaları için altyapı oluşturma imkanları kazanacaklardır. 

Ticari Araç Sektöründe Dünya ve Türkiye 2023 yılında 75 milyar dolar ihracat hedefi olan Türkiye otomotiv sektörünün en önemli parçası olan ticari araç sektörü, Türkiye ve Dünya pazarında önemli avantajlara sahiptir: 
- Yüksek üretim kapasitesine sahiptir. 
- Hafif ticari araç üretiminde Avrupa birincisidir. 
- Otobüs üretiminde Avrupa ikincisidir. 
- Sektörün bilgi birikimi, tecrübesi, geniş ürün yelpazesi, ihracat potansiyeli ve Türkiye’nin coğrafi avantajları 200’ün üzeride yabancı yatırımcının ilgi odağı haline gelmiştir. 
- Orta ve yüksek teknolojili üretimde Avrasya’nın üretim üssüdür. 
- Büyük gelişim gösteren yan sanayi, yurtiçinde ana sanayinin ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra önemli ölçüde ihracat gerçekleştirmektedir. 
- Türkiye’deki Ar-ge projelerinin büyük bir bölümü, otomotiv ve yan sanayi tarafından gerçekleştirilmektedir. 

14 - 17 Kasım 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde LOGIST EURASIA 2013, 6. Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek olan COMVEX 4. Ticari Araçlar Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’na sizleri de bekliyor