Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DÜNYANIN EN LÜKS 4X4'Ü RANGE ROVER, UZUN AKS ARALIĞI SEÇENEĞİNİ YENİDEN SUNUYOR

Range Rover 20 senenin ardından tekrar uzun aks aralığı (Long Wheelbase - LWB) seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.  Bu ş...

Range Rover 20 senenin ardından tekrar uzun aks aralığı (Long Wheelbase - LWB) seçeneği ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Bu şekilde Range Rover gerçek bir SUV arayışında olan ve sayısı gittikçe artan müşteri grubuna hitap ederek bu segmentte uzun aks mesafesine sahip geleneksel sedan otomobiller için bir alternatif oluşturuyor. 

Akıllı yerleşim düzeni sayesinde, araçta arka koltukta oturan yolcular için arka diz mesafesi 140 mm daha artırılıp sıra koltuk ya da ayrı Executive Arka Koltuk’larla sunulan ikinci sıra yönetici stili koltuklar, (standart aks aralığında sunulan dokuz derecelik açıdan 8 derece daha fazla) 17 dereceye kadar arkaya yatırılabilir hale getiriliyor. 

Yolcu Koltuğu Kaydırma özelliği, daha fazla alan ve konfor sağlamak üzere koltuğun ileri doğru kaydırılmasını sağlıyor. Bu özelliklerin yanı sıra daha fazla konfor sağlamak üzere, uzun aks aralığı standart olarak elektrikli yan kapı güneşlikleri ve panoramik cam tavan ile ve daha fazla saklama olanağı ile donatılıyor. 

Range Rover uzun aks aralığına sahip modeller, ön tekerlek bombesinin arkasında yer alan dış vurgulara yerleştirilmiş ayırt edici bir "L" amblemi taşıyor. 

Ayrıca bu model, 1992-1994 yılları arasında sunulan Range Rover LSE modelinden beri sunulan uzun aks mesafesine sahip ilk Range Rover modeli özelliğini barındırıyor. 

Jaguar Land Rover, Grup Pazarlama Direktörü Phil Popham’ın “Lüks SUV portföyümüze uzun aks mesafesine sahip Range Rover'ın eklenmesi ile müşteriler artık bugüne kadar sedan otomobillerin hakim olduğu bir piyasada rekabet edecek üstün iç tasarım alanı ve konfor seviyesi sunan bir araç tercih edebilir.” diyerek altını çizdiği gibi Range Rover bulunduğu rekabet ortamında yeni bir boyuta geçiyor.

Hiç yorum yok