Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FİAT TİCARİ ARAÇTA TAVANI YÜKSELTTİ DONANIMI ARTIRDI

Comvex’in yıldız adaylarından Fiat, geniş ticari araç ürün gamıyla dikkat çekiyor.  Binek araç özellikleri sunan Doblo Premio Black v...

Comvex’in yıldız adaylarından Fiat, geniş ticari araç ürün gamıyla dikkat çekiyor. 

Binek araç özellikleri sunan Doblo Premio Black ve yüksek tavanlı Maxi XL öne çıkıyor. Fiat Türkiye, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda en yeni modellerini görücüye çıkardı. 

Markanın Fiorino Combi, yeni Doblo, Practico ve Ducato modellerinin farklı versiyonlarıyla yer aldığı fuarda, özel versiyonlar dikkat çekiyor. Fiorino Combi için geliştirilen Trekking versiyonu, Doblo Combi için üretilen yeni donanım ve tasarım paketi Premio Black ve Doblo Cargo Maxi XL öne çıkan modeller arasında yer alıyor. 

Ayrıca markanın yerli pick-up modeli Practico ile Ducato’nun Delux donanımlı minibüs ve kamyonet versiyonları da stantta yerini alıyor. 1 tonluk taşıma kapasitesi Doblo Cargo Maxi modelinin yüksek tavan seçeneğiyle yepyeni bir versiyonu olan Cargo Maxi XL, yeni ve esnek hacim özellikleriyle öne çıkıyor. 

Uzun aks mesafesi ve yüksek tavanıyla 5 metreküplük yükleme hacmi ve 1 tonluk taşıma kapasitesiyle benzerleri arasından sıyrılan aracın frigofirik özelliklere sahip versiyonu da bulunuyor. Otomatik klima ve ESP standart Doblo, fu­ar­da ye­ni Pre­mi­o Black ver­si­yo­nuy­la ye­ri­ni al­dı. 

Ye­ni se­ri­nin iç ve dış ta­sa­rı­mın­da kul­la­nı­lan yük­sek ka­li­te­li mal­ze­me­ler dik­kat çe­ker­ken, par­lak si­yah gö­rü­nüm­lü jant­lar ve si­yah di­kiş­li bej dö­şe­me­ler şık de­tay­lar ara­sın­da. Araç­ta oto­ma­tik kli­ma, cru­si­e con­trol, ESP, ASR, yo­kuş kal­kış des­te­ği, çift ha­va yas­tı­ğı, park sen­sö­rü stan­dart ola­rak su­nu­lu­yor.  BUGÜN GAZETESİ