Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD HAYALİ KURANLAR İÇİN SON ÇAĞRI

Yeni yıl yaklaşırken, hayalleriniz Ford’la gerçekleşmeye başlıyor. Yeni yıla hayalinizdeki Ford'la girmeniz için şimdi tüm Ford'lar...

Yeni yıl yaklaşırken, hayalleriniz Ford’la gerçekleşmeye başlıyor. Yeni yıla hayalinizdeki Ford'la girmeniz için şimdi tüm Ford'lar 24.000 TL'ye 24 ay %0 faizle sizi bekliyor. 

Üstelik Fiesta Titanium modelinde X paketi hediye ve Transit Connect'ini yenilemek isteyenlere 800 TL ek indirimBu büyük fırsatı kaçırmayın; siz de 2014'e hayalinizdeki Ford'la girin! 

Belirtilen aylık %0 kampanya faizi, gerçek kişilerin bireysel amaçlı ve tüzel kişilerin ticari amaçlı araç alımlarının konu olduğu 24.000 TL tutarlı ve 24 ay vadeli FordFinans kredilerinde geçerlidir. 

Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 1.000 TL’dir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 578 TL dosya masrafı ve vergiler dahil 

Bahsi geçen binek araçların ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 4.1L ile 7.7L arasında, CO2 emisyon değerleri ise 107 g/km ile 187 g/km arasında değişmektedir. 

Araç fiyatı; bandrol, trafik tescil ve sigorta hariç tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıdır. Kuga ve 1L EcoBoost modelleri kredi kampanyasına dahil değildir. 800 TL’lik indirimden sadece daha önceden Transit Connect sahibi olmuş müşteriler yararlanabilir. 

 Ford'unuza çok özel fiyatlarla sahip olmak için, hemen bir Ford Yetkili Satıcısına gelin! Detaylı bilgi için Ford Direkt Hattı 444 3673 (444 FORD)'u arayın.