Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAZDA MODELLERİNDE TAKAS DESTEĞİ

Mazda şimdi, başta Türkiye’de en çok satan modeli Mazda3 olmak üzere tüm modellerini, benzersiz bir takas desteği ile sizlere sunuyor.  ...

Mazda şimdi, başta Türkiye’de en çok satan modeli Mazda3 olmak üzere tüm modellerini, benzersiz bir takas desteği ile sizlere sunuyor. 

Sedan ve hatchback gövde tipleri, benzinli ve dizel motorları, manuel ve otomatik vites seçenekleri ve ve dört farklı donanımı ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Mazda3, sınıfında ilk olarak sunduğu güvenlik özellikleri ile de rakiplerinden bir kaç adım öne çıkıyor. 

Kampanya kapsamında indirimli fiyatlara ek olarak 2012 model yılı araçlarda geçerli olmak üzere sedan gövde tipinde 4,500TL, hatchback gövde tipinde ise 5,500TL’lik takas desteği sunuluyor. 

Ayrıca Finans Mazda ile 12 aya kadar olan vadelerde %0.89’dan başlayan faiz oranları ve 60 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile. Siz de Mazda3 ve diğer tüm Mazda modellerinde sunulan bu fırsatlar hakkında detaylı bilgi almak için hemen bir Mazda bayisine gidin, Mazda ailesine katılın.