Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PAMUKKALE TURİZİMDE YÜZDE 50 İNDİRİM

YAKALA.CO aracılığıyla 3TL karşılığında satın alacağınız kuponla 1 Ocak – 30 Nisan arasındaki tüm seferlerimizde %50 indirim avantajlarında...

YAKALA.CO aracılığıyla 3TL karşılığında satın alacağınız kuponla 1 Ocak – 30 Nisan arasındaki tüm seferlerimizde %50 indirim avantajlarından yararlanabilirsiniz. 

Türkiye’de 50 yılı aşkın süredir kaliteli ve konforlu yolcuğun markası olan Pamukkale Turizm, bugün 450 noktada, 3.395 çalışan ve 400 araçtan oluşan filosu ile hizmet veriyor. 

Pamukkale Turizm’in konforlu yolculuk sağlayan Pamukyol (2+1 koltuklu) ve Teknobüs nitelikli araçlarıyla Türkiye’de ilk defa USB giriş olanağı olan koltuk ekranları uygulamasını yolcularına sunuyor.

Pamukkale Turizm’in modern donanımlı araçlarının geniş ve rahat koltuklarında yolculuk esnasında 44 ayrı kategoride binlerce müziği dinleyebilir, 50’ye yakın filmi arasından zevkinize uygun olanını seçebilir, bilgisayara oyunları oynayabilir ve hatta internette sörf yapabilirsiniz. Ayrıca yine bir ilk olan android işletim sistemli 10 inch dokunmatik ekranlı özel araçlarıyla benzersiz bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Ayrıca Pamukkale Turizm’in araçlarında yolculuk esnasında ikram edilen sıcak ve soğuk içecekler, damak beğenisine göre sunulan yiyecekler, lezzet dolu bir yolculuk yaşatıyor. Özel ikram menüsünde açık büfe olarak sunulan birbirinden lezzetli ikramlarıyla beraber tüm yolcularına sunduğu Dardanel sandviçlerin tadını çıkarırken Pamukyol araçlarında demleme çay ve Türk kahvesi keyfini de yaşayabilirsiniz.. 

Bir çok prestijli hizmet ve kalite ödülüne layık görülen ve sektöründeki liderlik bayrağını bırakmamaya kararlı olan Pamukkale Turizm, yakala.co’ya özel %50 İndirimle sizleri keyifli bir yolculuğa davet ediyor ve “Seyahat Etmek Özgürlüktür” diyen yolcularını bekliyor.  

Teknobüs ve Pamukyol araçları yolcunun bireysel yolculuk keyfini en üst noktaya çıkarmak amacıyla geliştirilir. 

Türkiye’de ilk defa USB giriş olanağı olan koltuk ekranları uygulaması başlatılır. Bu sayede yolcular kendi tercihleri olan film, fotoğraf, müzik gibi dokümanlarını seyahat esnasında diledikleri gibi kullanabilirler. Pamukkale Turizm’in kalitesi hakkında daha fazla bilgi için www.pamukkale.com.tr adresi ziyaret edilebilir. 

İNDİRİM ÇEKİMDEN NASIL FAYDALANABİLİRİM? 
İndirim çekini Pamukkale Turizm’in internet sitesinde, çağrı merkezinde ve bilet satış acentelerinde kullanabilirsin.