Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PETROL OFİSİNDE 40 TL BONUS FIRSATI

Kampanya 15 Kasım - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Bonus üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 100 T...

Kampanya 15 Kasım - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Bonus üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. 

Kampanyada yapılan 4 defa 100 TL ve üzeri işlem 40 TL bonus / indirim kazanacaktır. 

Kampanyaya Bonus kartla eşleştirilmiş Positive Card'la harcamadan önce ODEGEC yazıp 3340'a SMS atarak katılanlar,4 defa 100 TL ve üzeri harcamalarında 50 TL Bonus kazanacaklardır. 

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 100TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 50 TL bonus/indirim kazanabilir. 

Kazanılan bonus 8-18 Ocak 2014 tarihleri arası sadece Bonus üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir. Diğer banka Bonus kartları, 8-18 Ocak 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında yaptıkları harcamalarında indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacaktır. 

Miles&Smiles Kredi Kartları 40TL indirim alacak ve bu indirim 8 Ocak 2014 tarihinde harcama yapılan karta yansıtılacaktır. Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Visa ve Miles&Smiles kredi kartları, ticari kartlar ve diğer banka Bonus kartları dahil, taksitli işlemler, ekspress limit, bonus kullanımları ve mail order işlemleri dahil değildir.

Detaylı bilgi PO akaryakıt istasyonları, bonus card ve POAS web sitesinde