Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RENAULT SIFIR FAİZ KAMPANYASI

Renault’da faizler sıfırın altına düştü Renault marka tüm binek otomobillerde 15.000 TL kredi, 15 Ay vade için faiz sıfırın altında.  ...

Renault’da faizler sıfırın altına düştü Renault marka tüm binek otomobillerde 15.000 TL kredi, 15 Ay vade için faiz sıfırın altında. 


Diğer kredi tutarı ve vade seçeneklerinde, %0,89 sabit faiz oranı. Ayrıca nakit alımlarda avantajlı fiyatlar Kampanya stoklarla sınırlıdır ve katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Araç fatura bedelinin maksimum 80%’ i oranında kredi kullanılabilir.  

Master ve Trafic’ lere Özel Finansman Kampanyası 48.000 TL 48 Ay %0,99 Faiz Tüm Renault Master ve Trafic modellerimizde geçerlidir. 

48.000 TL kredi tutarı ve 48 ay vade seçeneğini geçen taleplerde; %1,04 faiz seçeneği sunulmaktadır. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. 

Araç fatura bedelinin maksimum 80%’i oranında kredi kullanılabilir. 

Master Minibüs ve Okul Otobüsleri’ne Özel %100’üne Kredi İmkanı Master Minibüs ve Okul Otobüsleri için araç fatura bedelinin %100’üne kredi imkanı sunulmaktadır. 

Kredi bedeline trafik sigortası, bandrol ve plaka masrafları dahil değildir. Kredinin kullandırımı finansman kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Detaylı bilgiyi Renault Yetkili Satıcıları’ndan alabilirsiniz.