Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SHELL DE 25 TL MAXİPUAN

Maximum anlaşmalı SHELL istasyonlarında 15 Kasım- 15 Aralık 2013 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 75 TL ve ü...

Maximum anlaşmalı SHELL istasyonlarında 15 Kasım- 15 Aralık 2013 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 75 TL ve üzeri 3. peşin akaryakıt ya da otogaz alışverişine, 

yine SHELL istasyonlarında yapacağınız akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanmak üzere 25 TL MaxiPuan kazanın 

Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "SHELL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. 

Kampanya Maximum özellikli POS cihazlarından gerçekleştirilen peşin işlemlerde geçerlidir. İlave MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 2 Ocak 2014’tür. Kampanya kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece SHELL istasyonlarındaki akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecektir. 

Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin mutlaka Bankamız Maximum POS cihazından geçmesi gerekmektedir. 

Kampanya kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanya kapsamında en fazla 25 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir. Kampanyadan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir. 

Kampanya Hakkında detasylı bilgi SHELL akaryakıt istasyonları SHELL ve maximumcard web sitelerinde

Hiç yorum yok