Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUBARU FORESTER YILIN ORTA SINIF SUV ARACI SEÇILDI

Gerçek arazi karakteri ile spor otomobil kavramını birleştiren SUBARU Forester, İngiltere’nin en prestijli yayınlarından 4X4 dergisi tarafı...

Gerçek arazi karakteri ile spor otomobil kavramını birleştiren SUBARU Forester, İngiltere’nin en prestijli yayınlarından 4X4 dergisi tarafından “Yılın Orta Sınıf SUV Aracı” seçildi. 


Hem asfalt hem de arazi şartlarında zorlu testlere tabi tutulan Forester, bulunduğu kategorilerden başarıyla çıktı. 

Subaru Forester, İngiliz 4x4 Dergisi tarafından yılın en başarılı "Orta Sınıf SUV Modeli” seçildi. İngiltere’de Mayıs ayından bu yana satışta olan ve kullanıcılarına performans, güvenlik ve verimlilik sunmasıyla ünlü olan yeni Forester, İngiltere’de tasarımıyla sevimli ve oldukça becerikli bir SUV olarak adlandırılıyor. 

Hem tasarımıyla hem de her türlü yol ve hava şartlarında gösterdiği üstün performansıyla ödüle layık görülen Subaru Forester’in zaferi ile 4X4 Dergisi editörü Nigel Fryatt şunlarını söyledi: “Subaru’nun yeni Forester modeli hem asfaltta hem de arazide bizi etkiledi. 

Bu versiyon oldukça iyi bir görünüme ve harika bir sürüşe sahip. Otomatik kontrollü X-Mode sistemine sahip olan Forester, yetkin off-road kapasitesini ve kötü hava koşullarındaki becerisini sürdürüyor. 

Aracın asfalt üzerinde sürüşünün de mükemmel olması, sınıfında bu zaferi kazanmasını sağlayan en önemli faktör oldu.” Subaru UK Yönetici Ortağı Paul Tunnicliffe ise Forester’ın başarısına ilişkin şu yorumu yaptı: “Bu üstün başarıdan dolayı mutluluk duyuyoruz. 4x4 Dergisinin uzmanlarının verdiği bu karar, aracın çeşitlilik gösteren becerilerinin kanıtıdır”.

Hiç yorum yok