Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ NESİL OPEL YETKİLİ SERVİSLERİ

Müşterisi ile En İlgili Marka Olma” anlayışıyla hareket eden Opel, yine farklı bir Satış Sonrası Projesi ile Opel sahiplerinin karşısına çı...

Müşterisi ile En İlgili Marka Olma” anlayışıyla hareket eden Opel, yine farklı bir Satış Sonrası Projesi ile Opel sahiplerinin karşısına çıkıyor. 

Opel, Türkiye’nin dört bir yanındaki 70’in üzerinde Yetkili Servisi ile Opel sahiplerine deneyimli ve uzman servis hizmeti veriyor. Şimdi, yarattığı yeni nesil servis deneyimi myOpel sayesinde Opel sahiplerinin ihtiyaçlarına kolaylıkla cevap veriyor. 

Opel sahipleri, myopel sitesinden kayıt olarak Opel Yetkili Servisleri’ ne kolaylıkla erişebilecek. Bir sonraki bakım tarihini öğrenmek, en son Yetkili Servis fırsatlarından haberdar olmak, on-line servis randevusu alabilmek, MyOpel’in sunduğu hizmetlerden sadece birkaçı. 

Opel’in sağladığı fırsatlar bunlarla da sınırlı değil. 1 Kasım 2013 - 1 Şubat 2014 tarihleri arasında MyOpel’e kaydolup çekilişe katılan; 1 kişi bir Opel ADAM, 5 kişi iPhone 5, 10 kişiye iPad mini,1000 kişi Opel ajandası ve 3000 kişi 1 yıllık Opel Yol Yardım Paketi kazanma şansını yakalıyor.

Hiç yorum yok