Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ZURICH SİGORTA AUTOKİNG MİNİ ONARIM HİZMETİ

“Zurich Sigorta Mini Onarım”, Zurich Sigorta kasko sigorta poliçesi kapsamında sunulan bir hizmet olup sigortalı motorlu taşıt araçlarınd...

“Zurich Sigorta Mini Onarım”, Zurich Sigorta kasko sigorta poliçesi kapsamında sunulan bir hizmet olup sigortalı motorlu taşıt araçlarında poliçenin başlangıç tarihinden itibaren oluşabilecek küçük ölçekli hasarların 

(kaporta, boya, plastik tampon, iç döşeme, ön cam) poliçenin geçerli olduğu 1 (bir) yıllık süre boyunca,  belirtilen adet ve ölçü limitleri çerçevesinde “Kurumsal Hizmet Standartları”nda ve “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ilkesi ile AUTO KING Servis Merkezlerinde ücretsiz olarak giderilmesi hizmetidir. 

HİZMETİN VERİLECEĞİ TAŞIT ARAÇLARI: 
Kasko poliçesinde “Zurich Sigorta Mini Onarım” teminatı bulunan aşağıdaki belirtilen cinsteki araçlar “Zurich Mini Onarım” hizmetinden yararlanabilir. 

-Binek otomobiller 
-SUV (4X4) arazi araçları 
- Panel van, minibüs ve kamyonet tipi hafif ticari araçlar 

Kamyon, Otobüs, 2.5 Ton “Brüt Yüklü Ağırlık” üzerindeki ticari araçlar, ticari taksi, dolmuş ve günlük kiralık araçlar hizmet kapsamı dışındadır. 

ZURICH SİGORTA MİNİ ONARIM HİZMETİNİN AVANTAJLARI NELERDİR? 
“Zurich Mini Onarım” hizmeti için hasar dosyası açılmaz. Kasko poliçenizin hasarsızlığı etkilenmez.  
- Kullanılan hızlı onarım teknikleri sayesinde aracınızın orijinalliği azami ölçüde korunur ve aracınız hızla teslim edilir. 
- Belirtilen hizmeti almak için zabıt, tutanak, ekspertiz gerekmez. 
- Servis hizmetleri Türkiye’de 40 ilde yerleşik “AUTO KING Franchise Servis Ağı” tarafından müşteri memnuniyeti odaklı, yüksek kurumsal hizmet standartlarında verilir.
- “Zurich Sigorta Mini Onarım” teminatına sahip tüm sigortalılar hizmet kapsamı dışındaki diğer hasarlarının giderilmesinde ve AUTO KING oto bakım ve koruma servis hizmetlerinde %30’luk indirim avantajına sahiptir. 

HİZMETTEN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ? 
Kasko poliçesinde “Zurich Sigorta Mini Onarım” teminatı olan sigortalılar, hizmet kapsamına giren küçük hasarların giderilmesi için AUTO KING Servis Merkezleri’ne diledikleri zaman başvurabilirler. 

Başvuruda ehliyet veya nüfus cüzdanı, araç ruhsatı ve kasko poliçesini ibraz etmeleri yeterli olacaktır. Onarım işlemleri, “Hasar Tespit” mutabakatı ve Zurich Sigorta hasar uzmanının elektronik ortamda vereceği işlem onayı ile mutabık kalınacak bir günde yapılır

Hiç yorum yok