Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BONUS KIŞ LASTİĞİ KAMPANYASI

Bonus'tan Bridgestone,Lassa, Continental, Goodyear, Lastik V.S., Michelin, Petlas, Pirelli ve Yokohama bayi/satış noktalarında +6 tak...

Bonus'tan Bridgestone,Lassa, Continental, Goodyear, Lastik V.S., Michelin, Petlas, Pirelli ve Yokohama bayi/satış noktalarında +6 taksit fırsatı 

Kampanya 11 Aralık 2013-31 Ocak 2014 tarihleri arasında Bonus üyesi Bridgestone&Lassa, Continental, Goodyear, Lastik V.S., Michelin, Petlas, Pirelli ve Yokohama bayi/satış noktalarındaki alışverişlerde geçerlidir. 

Kampanya dahilinde, POS üzerinde 2-6 taksit arası +6 taksit alacaktır. Uygulanacak en fazla taksit sayısı 12 dir. Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Visa ,diğer banka Bonusları ve ticari kartlar dahil, Miles&Smiles Kredi Kartı, American Express ekspress limit, bonus kullanımları, sanal kart ve mail order işlemleri dahil değildir. 

Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için “EVET LASTİK” yazıp kartlarının son 6 hanelerini 3340'a göndermeleri gerekmektedir. Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. 

Gönderilen SMS ler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanyaya katılım, gönderilen her SMS için operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.

Hiç yorum yok