Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

2014’ÜN DÖRT GÖZLE BEKLENEN MOTOSİKLET ETKİNLİKLERİ

2014 motosiklet sezonunda kaçırılmaması gereken uluslararası motosiklet etkinliklere kısaca göz atalım.  Concorso d’Eleganza Villa d’...

2014 motosiklet sezonunda kaçırılmaması gereken uluslararası motosiklet etkinliklere kısaca göz atalım. 

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 
Tarihi motosiklet meraklılarının gözdesi, motosiklet etkinliklerinin divası. 23-25 mayıs 2014 tarihleri arasında The Concorso d'Eleganza Villa d'Este, Como Gölü’nde gerçekleşecek. 

BMW Motorrad Days 2014 
Dünyanın en büyük BMW Motorrad partisi kuşkusuz sadece motosiklet hayranlarının buluştuğu bir etkinlikten çok daha fazlası. 4-6 Temmuz 2014 tarihleri arasında Almanya’nın Garmisch-Partenkirchen bölgesi tamamen BMW Motorrad Days’e ayrılıyor denebilir. 

Motosiklet şovları, canlı müzik gösterileri, dünyanın farklı yerlerinden gelen diğer hayranlarla tanışma fırsatı ve çok uzun bir süre aklınızdan çıkaramayacağınız eşsiz bir kutlama. 

Glemseck 101 
Yine sonbahar başlamadan hemen önce gerçekleşecek bir etkinlik: Glemseck 101, efsanevi café racer’lara hitap ediyor. Motosiklet heyecanı ile dolu geçecek üç günden oluşan etkinlik 7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Özel tasarım motosikletler, canlı müzik performansları, muhteşem bir festival atmosferi, kısacası klasik motosiklet tutkunlarının kalp atışlarını hızlandıracak her şey Glemseck 101’de. 

Intermot 2014 
Bu yıl da en yeni ürünler, özel modeller ve motosiklet trendleri, Avrupa’nın lider motosiklet fuarı Intermot 2014’te. Sektörün 1-5 Ekim tarihlerinde Köln’de bir araya geleceği fuarda BMW Motorrad kendi özel standında sizlerle buluşmayı heyecanla bekliyor olacak. 

EICMA trade fair 2014 
sezonunun en büyük kapanışı yine Milano’daki EICMA furarında gerçekleşecek. Bu yıl 72. Kez düzenlenecek olan dünyanın en büyük motosiklet fuarı olan EICMA’da dünyanın dört bir yanından motosiklet severler bir kez daha buluşacak. BMW Motorrad’ın geniş bir stand alanında temsil edileceği fuarda ziyaretçileri pek çok etkinlik ve sürprizler bekliyor olacak.

Hiç yorum yok