Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ŞİRKETİNİZİN AKARYAKIT ALIMINA 200 TL LİK PO AKARYAKIT HEDİYE

31 Ocak tarihine kadar Ticket Business Fuel müşterisi olarak iki ay boyunca en az 1.000 TL tutarında akaryakıt alımı yapan firmalar, 200 T...

31 Ocak tarihine kadar Ticket Business Fuel müşterisi olarak iki ay boyunca en az 1.000 TL tutarında akaryakıt alımı yapan firmalar, 200 TL tutarında hediye akaryakıt alabiliyor. 

Kampanya, sadece 16 Aralık – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında yeni Ticket Business Fuel müşterisi olacak firmalar için geçerlidir. Müşterinin kampanyadan faydalanabilmesi için müşteri olduktan sonraki 2 ay üst üste en az 1.000 TL tutarında akaryakıt alımı yapması beklenmektedir.

Belirtilen kampanya koşulu gerçekleştiğinde müşteri, 200 TL tutarında hediye akaryakıt alabilecektir. Bu kampanya başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

ENEDRED HAKKINDA
Edenred, 40 ülkede ön ödemeli hizmet kuponları ve kartlarında dünya lideridir. Dünya çapında 36.2 milyon kullanıcısı, 580.000 şirket, 1.300.000 üye kuruluş şirketi ile faliyet göstermektedir. 

Türkiye'de yemek kuponu hizmetini sunan ilk uluslararası firma olan Edenred, kurulduğu 1992 yılından bugüne temel hizmeti Ticket Restaurant ile çalışanların öğle yemeği ihtiyacına çağdaş bir çözüm getirmektedir. 

Edenred; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve Trabzon illerinde yer alan ofisleriyle Türkiye çapında geniş bir coğrafyaya ulaşmaktadır. 

Çalışanların yaşam kalitesini yükseltmek, firmaların ise performansını artırmak amacıyla getirdiği yenilikler ile liderlik konumunu her geçen gün güçlendiren Edenred, öğle yemeği hizmetinin yanı sıra müşterilerinin, çalışanlarının ve üye kuruluşlarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla geliştirdiği çok yönlü çözümler ile hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.

Hiç yorum yok