Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

WORLDCARD SONAX MTV KAMPANYASI

1 - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında gib.gov.tr yapikredi worldcard adresinden ve Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden Worldcard ile yapılaca...

1 - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında gib.gov.tr yapikredi worldcard adresinden ve Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. 

Sonax'tan Worldcard sahiplerine özel 360 TL değerindeki Hybrit Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması World'e özel %50 indirim ile 180 TL olacaktır. 

Ek olarak uygulamadan 1 hafta sonraki 50 TL değerindeki ilk VIP yıkama da hediyedir. Belirtilen imkandan yararlanmak için gib, yapikredi veya worldcard sitesi ve Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden Worldcard ile yapılan vergi ödemesine ait dekontun ilgili Sonax Service bayisine teslim etmesi gerekmektedir. 

Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulaması ve uygulama sonrasında yapılacak olan işlemler için World'e özel +4 taksit imkanı bulunmaktadır. 

Sonax'a özel sağlanan +4 ek taksit imkanına TEB, Anadolubank ve Vakıfbank ve Albaraka Worldcard'lar dahildir. Bu imkan 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerlidir. 

Hiç yorum yok