Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW MOTORRAD TÜRKİYE EURASİA MOTOBİKE EXPO FUARINDA

27 Şubat - 02 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Eurasia Motobike Expo Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda Borusan Otomotiv, BM...

27 Şubat - 02 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Eurasia Motobike Expo Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı’nda Borusan Otomotiv, BMW Motorrad standında yeni modelleri ile boy gösteriyor. 

CNR Expo’da düzenlenecek fuarda BMW Motorrad, tamamen yenilenen Yeni R 1200 GS Adventure ve R 1200 RT, benzersiz konsepti ve saflığa önem veren tasarımıyla R nineT, dinamik görünümüyle yüksek performanslı roadster S 1000 R ve son olarak geliştirilmiş teknolojisi ile K 1600 GTL Exclusive modellerini ilk kez sergiliyor. 

BMW Motorrad ürün yelpazesindeki modellerin çeşitli renk alternatifleri ile sergileneceği standda ayrıca motosiklet kullanıcıları için BMW Motorrad Rider Gear sürücü donanımları sergilenecek. Motosiklet severlerin buluşma noktası haline gelen BMW Rider Academy, BMW Motorrad standında yenilenmiş sürüş ve yeni rotaları içeren seyahat programları hakkında bilgi verecek. 

Premium Finance, BMW Motorrad modellerinden birini satın almak için fuarı beklemiş olanları hayal kırıklığına uğratmayacak cazip finansman seçenekleri sunuyor. 
Cazip faiz oranları ve çeşitli kredi seçenekleri ile dileğiniz BMW Motorrad modeline sahip olmak mümkün.

Hiç yorum yok