Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES-BENZ S SERİSİNE İKİ KAPILI BİR VERSİYON EKLİYOR

Mercedes-Benz'in Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı yeni S Coupe, dev boyutlarına rağmen sportif tasarımıyla dikkat çekiyor.  ...

Mercedes-Benz'in Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı yeni S Coupe, dev boyutlarına rağmen sportif tasarımıyla dikkat çekiyor. 


Uzunluk 5 metre 5 metrenin üzerindeki uzunlu-ğu, 1.9 metrelik genişliği ve yaklaşık 1.4 metrelik yüksekliğiyle dev bir sporcu olan S Coupe’nin aks aralığı bile neredeyse minik sınıf bir otomobil kadar (2945 milimetre). 

Çekici tasarımı değerli taşlarla süsleyen marka, talep edenlere aracın farlarını 47 Swarovski (17’si açılı, 30’su daire şeklinde) kristaliyle donatarak teslim edecek. Otomatik ayarlanıyor Araçta, ilk kez S Serisi’nde kullanılan Magic Body Control süspansiyon sistemi de yer alıyor. 

Sistem, radarlar yardımıyla yoldaki engebeleri belirleyerek aracın süspansiyon sertliğini otomatik olarak ayarlayabiliyor. Yılın ikinci yarısında pazara sunulacak araç, şimdilik tek motor ve aktarma seçeneğine sahip. 

4.6 litrelik çift turbolu V8 S500 Cou­pe is­miy­le ta­nı­tı­la­cak araç­ta çift tur­bo bes­le­me­li V8 mo­tor gö­rev ya­pı­yor. 4.6 lit­re­lik üni­te, 455 bey­gir güç ve 700 nm tork üre­ti­yor. 18 ile 20 inç ara­sın­da de­ği­şen ebat­lar­da jant-las­tik se­çe­nek­le­riy­le su­nu­la­cak araç­ta spor­tif­li­ği vur­gu­la­mak için özel bir eg­zoz sis­te­mi kul­la­nı­lı­yor. 

V8 mo­to­run ho­mur­tu­la­rı­nı araç Sport mo­du­na alın­dı­ğın­da da­ha faz­la his­set­ti­re­cek olan sis­tem, Eco­nomy mo­dun­day­sa kon­fo­ru des­tek­le­mek için mo­to­run ade­ta sus­tu­ra­cak.Bugün

Hiç yorum yok