Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BECKHAM JAGUAR MARKASININ TANITIM YÜZÜ OLDU

Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından David Beckham Jaguar ile uzun vadeli tanıtım anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre David Beckh...


Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından David Beckham Jaguar ile uzun vadeli tanıtım anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre David Beckham Jaguar markasının Uzakdoğu'daki yüzü olacak. 

Beckham Çin'de yayınlanacak reklam ve billboardlarda Jaguar markasını tanıtacak. Jaguar Beckhamlı reklamlarıyla Çin pazarında Audi, BMW ve Mercedes-Benz gibi rakipleriyle yarışacak. 

Alman markaları Çin'de toplam 500 bin yıllık satışa ulaşırken Jaguar'ın satışı 12 binden az bir seviyede bulunuyor. Jaguar'dan yapılan açıklamada David Beckham'ın şirketin İngiliz mirasını temsil etmede biçilmiş kaftan olduğu vurgulandı. 

Jaguar Land Rover Çin direktörü Bob Grace "David Beckham başarıları dünyaca alkışlanan ünlü bir İngiliz. Aynı zamanda İngiliz tarzının çağdaş bir temsilcisi" diye konuştu. Jaguar İngiliz kökenli bir marka olmakla birlikte 2008 yılında Hintli Tata Motors tarfından satın alınmıştı. 

Uzmanlar bu sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Jaguar'ın Çin pazarında ivme kazanacağını düşünse de kimi uzman da Beckham'ın imajının markanın önüne geçebileceği yorumlarını yapıyor.hürriyet

Hiç yorum yok