Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

JEEP RENEGADE CENEVRE AUTOSHOWDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Jeep Marka Direktörü Mahmut Karacan, Cenevre Otomobil Fuarı’nda yaptığı açıklamada, Renegade’in Türkiye’deki Jeep satışlarının büyük bir bö...

Jeep Marka Direktörü Mahmut Karacan, Cenevre Otomobil Fuarı’nda yaptığı açıklamada, Renegade’in Türkiye’deki Jeep satışlarının büyük bir bölümünü oluşturacağını vurguladı 

 “Renegade’i Türkiye’de 75 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunmayı hedefliyoruz. Kasım’da pazara sunacağımız araç için yılsonu satış hedefimiz 500 adet. İlk etapta 1.4 lt benzinli 140 HP ve 1.6 lt dizel 120 HP motor seçeneği ile pazarda yerini alacak olan Renegade’in, 1.4 lt benzinli otomatik versiyonu ise 2015 Mart ayından itibaren pazarda olacak,” dedi. 

Renegade, İtalya’da üretilen ve Jeep markasının küçük SUV segmentinde yer alan ilk modeli olmasıyla da dikkat çekiyor. 16 farklı motor ve vites kutusu kombinasyonuyla tanıtılan Jeep Renegade, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa ile beraber kasım ayında Türkiye pazarında da yerini alacak. 


Jeep ürün gamının dünya çapında genişlemesinde yeni bir adım olması için tasarlanan Jeep Renegade, markanın mirası ile yenilikçi tasarım anlayışını, genç ve maceracı ruhları cezbetmek için biraraya getiriyor. 

Fiat 500L platformu üstünde yükselen Renegade, geçmişin efsanevi 1941 Willys MB’ye dayanan MY Sky açılır tavan sistemiyle de dikkat çekiyor. 

6.5 inçlik dokunmatik ekranlı UConnect multimedya sistemi, kişiselleştirilebilir 7 inç renkli TFT teknolojili göstergeler, navigasyon, Bluetooth ve USB girişiyle birlikte eğlenceli bir kabine sahip olan Renegade, Türkiye’ye gelmeyecek olan 2.4 lt benzinli ve 2.0 lt turbo dizel motor seçeneklerine de sahip. Bu motorlarda dokuz ileri otomatik şanzıman kullanılacak.(automagg)

Hiç yorum yok