Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAKYAJLANAN KIA SPORTAGE TÜRKİYEDE SATIŞTA

Araca yapılan makyajda, ızgara ve ön tampon tasarımının yanı sıra arka stop grubu ve alüminyum yeni alaşım jant tasarımları da dikkat çekiy...

Araca yapılan makyajda, ızgara ve ön tampon tasarımının yanı sıra arka stop grubu ve alüminyum yeni alaşım jant tasarımları da dikkat çekiyor. 

Yenilenen Sportage, 1.6L GDI benzinli motor ile seçilebilen altı ileri manuel ve altı ileri otomatik şanzıman seçeneklerine sahip. 135 HP gücündeki 1.6 lt motor, maksimum gücünü 6300 d/d’de sunuyor ve 165 Nm tork değeriyle de atmosferik motorlar içinde oldukça iddialı. 

Start/stop sisteminin de etkisiyle, altı ileri manuel şanzımana sahip Sportage’ın ortalama yakıt tüketimi değeri 6.4 lt/100 km olarak veriliyor. Sportage’ın Comfort, Concept, Concept Plus ve Premium donanım paketleri mevcut. 

En donanımlı seri olan Premium’da, Sportage’da ilk defa sunulan Xenon far, otomatik far yükseklik ayarı, far yıkama sistemi, deri kaplı koltuklar, altı yöne elektrikli ayarlanabilen sürücü koltuğu, LED arka stop lambaları, karartılmış arka camlar, flex steer (değişken direksiyon modu) gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. 

Comfort donanımlı ve manuel şanzımanlı Sportage, 67 bin 500 TL’den satışa sunulurken, fiyatlar 88 bin 900 TL’ye kadar çıkıyor.(automagg)

Hiç yorum yok