Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ÜCRETSİZ YAPI KREDİ HGS İLE 4 GEÇİŞTEN BİRİ BEDAVA

Kampanyadan yararlanabilmek için HGS'nizi Yapı Kredi'den almış olmanız ve Yapı Kredi bireysel kredi kartınızdan veya bireysel vades...

Kampanyadan yararlanabilmek için HGS'nizi Yapı Kredi'den almış olmanız ve Yapı Kredi bireysel kredi kartınızdan veya bireysel vadesiz TL hesabınızdan otomatik yükleme talimatı vermiş olmanız gerekmektedir. 
 
HGS başvurusu Yapı Kredi şubelerinden, Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden, Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan ya da SMS yoluyla yapılabilmektedir. 

Kampanya 1 - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel vadesiz TL hesabı ile ilk kez talimat bağlanmış HGS ürünleri için geçerlidir. 

Kampanya her katılımcı için talimat verilmesi ile başlayacak ve 30 Nisan 2014 tarihinde sona erecektir. Daha önce Yapı Kredi'den HGS alınmış olan plakalar için yapılacak olan yeni satışlar kampanyaya dahil değildir. Sadece onaylı geçişler kampanyaya dahildir. 

Bir müşterinin indirim kazanabilmesi için aynı HGS etiketi ile aynı ay içinde en az 4 geçiş yapması gerekmektedir. Yapılan geçişlerden en düşük tutarlı olan geçiş hesap özetlerine indirim olarak yansıtılacaktır. 

Bir müşteriye kampanya kapsamında en fazla 25 TL indirim yansıtılacaktır. Kampanyadan kazanılan indirimler tüm katılımcılar için 9 Mayıs 2014 tarihinde hesap özetlerine yansıtılacaktır. Bireysel kredi kartı veya bireysel TL vadesiz hesap ile verilecek olan HGS talimatları için fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamında 10 TL puan kazanılacaktır. 

10 TL puan kazanılması için FATURA yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 3160'a SMS ile gönderilmesi gerekmektedir. Fatura ödeme talimatı kampanyası kapsamında en fazla 5 talimat için 50 TL puan kazanılabilecek olup, HGS talimatının bu talimatlar içerisinde olmaması durumunda 10 TL puan ayrıca kazanılamayacaktır. 

Bir müşteri en fazla 5 adet HGS sticker'ını ücretsiz olarak alabilir. Bedava HGS kampanyası stoklarla sınırlıdır. Yapı Kredi dilediği zaman kampanyaları durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Hiç yorum yok