Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YAPI KREDİ BİREYSEL TAŞIT KREDİSİ KULLANANLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNE GİDİYOR

24 Mart 2014 tarihleri arasında Bireysel Taşıt kredisi kullanan 3 müşterimiz, çift kişilik 24 Mayıs’ta Lizbon’da oynanacak Şampiyonlar Ligi...

24 Mart 2014 tarihleri arasında Bireysel Taşıt kredisi kullanan 3 müşterimiz, çift kişilik 24 Mayıs’ta Lizbon’da oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçına maç bileti ve 3 günlük seyahat paketi kazanacak. 

Başvuru için sizi Yapı Kredi şubelerine bekliyoruz! Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelinde Taşıt Kredisi kullanımını arttırmak amacıyla düzenlenen kampanya bünyesinde Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.’den Bireysel Taşıt Kredisi’ne başvurmuş, başvurusu onaylanarak Bireysel Taşıt Kredisi kullanmış bireysel müşterilere bir çekiliş hakkı verilecektir. 

Kampanyaya katılım bir hak ile sınırlıdır. Çekiliş, 31.03.2014 tarihinde yapılacaktır. Yapılacak olan çekilişte; 3 kişiye Şampiyonlar Ligi Final Maçı Seyahat Paketi; Çift kişilik, 22.05.2014 –25.05.2014 tarihleri arasında Lizbon’da 4 yıldızlı otelde çift kişilik 3 gece oda kahvaltı konaklama, Türk Hava Yolları İstanbul – Lizbon -İstanbul ekonomi sınıf gidiş dönüş uçak bileti, panaromik şehir gezisi, Havaalanı- Otel - Havaalanı transferleri, Türkçe rehberlik hizmeti, Şampiyonlar Ligi Final maçı bileti dahildir.” hediye edilecektir. 

Asil ve yedek talihliler 04.04.2014 tarihinde Posta Gazetesi’nde ilan edilecektir. İkramiye kazanan asil talihlilerin 19.04.2014, yedek talihlilerin ise 04.05.2014 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. Kampanyaya katılım ücretsizdir, kampanyaya katılım bir çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Hiç yorum yok