Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İNCİ AKÜ'YE 2 ÖDÜL BİRDEN

Sektöründe dijital pazarlama çalışmalarının öncüsü olan İnci Akü, ödüllerine yenilerini ekledi.  İnci Akü, 12. yılını dolduran ve 24...

Sektöründe dijital pazarlama çalışmalarının öncüsü olan İnci Akü, ödüllerine yenilerini ekledi. 

İnci Akü, 12. yılını dolduran ve 24 farklı ülkeden 1.600'ün üzerinde başvuru yapılan ABD menşeili Horizon Interactive Awards'dan 2 ayrı ödül kazandı. İnci Akü web sitesi kurumsal/B2B kategorisinde, İnci Akü kurumsal blogu Blogin Magazin/Haberler/Blog kategorisinde 'Bronz Ödül'e layık görüldü. 

Ödüllere ilişkin değerlendirmede bulunan İnci Akü Pazarlama Müdürü Damla Arkan, "Sektörün en büyük Türk sermayeli markası olarak yürüttüğümüz pazarlama iletişimi çalışmaları ile öncüyüz ve aldığımız ödüller de bunun bir göstergesidir. 

Dijital pazarlama kapsamında yürüttüğümüz çalışmalar ile ilgili, bu ödüllerle birlikte toplamda yedi ödül kazandık. Geçtiğimiz yıl web sitemiz; Interactive Media Awards Üretim Kategorisi 'Sınıfının En İyisi Ödülü'nü, W3 Awards Üretim Kategorisi 'En İyi Web Sitesi Gümüş Ödülü'nü, W3 Awards Üretim Kategorisi Ana Sayfa Tasarımı 'Gümüş Ödülü'nü, Davey Awards Üretim Kategorisi 'Gümüş Ödülü'nü ve Mobile Web Awards'da Mobil Uygulamamız Üretim Kategorisinde 'En İyi Mobil Uygulama Ödülü'nü almıştı. 

Web sitemize bu yıl ise ilk ödül Horizon Interactive Awards'dan geldi. Türkiye'nin Enerji Depolayan Blogu Blogin'in de Horizon Interactive Awards'dan ödül alması bize büyük gurur verdi. Blogumuzla sektörde bir ilke imza attık ve referans bir kaynak oluşturduk" dedi.(otorehberi)

Hiç yorum yok