Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLVO FH16 HAZİRANDA YOLLARDA

Dün­ya­nın en güç­lü se­ri üre­tim kam­yo­nu olan Vol­vo FH16, için si­pa­riş­ler alın­ma­ya baş­lan­dı.  750 bey­gir­lik gü­cüy­le ...

Dün­ya­nın en güç­lü se­ri üre­tim kam­yo­nu olan Vol­vo FH16, için si­pa­riş­ler alın­ma­ya baş­lan­dı. 

750 bey­gir­lik gü­cüy­le dik­kat çe­ken ara­cın ilk Eu­ro 6 ver­si­yon­la­rı ha­zi­ran ayı­nın baş­la­rın­da tes­lim edi­le­cek. Ağır iş ma­ki­ne­le­ri ve ke­res­te ta­şı­yı­cı­la­rı­nın ya­nı sı­ra son de­re­ce yük­sek sü­rüş ve ve­rim­li­lik özel­lik­le­ri ge­rek­ti­ren hız­lı ta­şı­ma­cı­lık iş­le­ri için de ide­al ol­du­ğu açık­la­nan ye­ni çe­ki­ci, 3 fark­lı güç se­çe­ne­ği­ne sa­hip. 

750 bey­gir­lik di­zel Çift aşa­ma­lı tur­bo­lu, üst­ten ek­san­trik­li, si­lin­dir ba­şı­na dört su­pap­lı ve com­mon-ra­il en­jek­si­yo­nu­na sa­hip sı­ra­lı al­tı si­lin­dir­li di­zel mo­tor, 16 lit­re hac­min­de. 

750 bey­gir­lik ver­si­yon tam 3 bin 550 nm tork üre­ti­yor. 650 bey­gir­lik ver­si­yon 3 bin 150, 550 bey­gir­lik olan ise 2 bin 900 nm mak­si­mum tor­ka sa­hip. 

Tüm mo­tor­lar­da mar­ka­nın oto­ma­tik şan­zı­ma­nı I-Shif­t’­e yer ve­ri­li­yor. 550 bey­gir­lik ver­si­yon­da op­si­yo­nel ola­rak ma­nu­el şan­zı­man da se­çi­le­bi­li­yor.bugün gazetesi

Hiç yorum yok