Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ NISSAN MURANO TANITILDI

Kaslı görüntüsünün yanında, pekçok spor otomobil ile eşit olan 0.31 Cd’lik sürtünme katsayısıyla ön plana çıkan Murano, böylece daha veriml...

Kaslı görüntüsünün yanında, pekçok spor otomobil ile eşit olan 0.31 Cd’lik sürtünme katsayısıyla ön plana çıkan Murano, böylece daha verimli bir yapıya kavuşmuş. 

Oldukça konforlu bir kabin yaratma hedefindeki Nissan tasarımcıları, genişliğin yanında fonksiyonelliğe de özel önem vermiş. Orta konsoldaki sekiz inçlik renkli ekran üstünden aracın tüm ünitelerini kumanda edebilmek mümkün. 

Aracın lansmanında 260 HP güç üreten 3.5 lt’lik bir V6 yer alacak. Geliştirilmiş bir Xtronic otomatik şanzımanla eşleştirilen bu motor, 130 kg hafifleyen gövde nedeniyle hem daha fazla performans sunuyor hem de tüketim avantajı getiriyor. 

Gelişmiş aerodinami, hafiflik ve geliştirilmiş motor-şanzıman kombinasyonu sayesinde yakıt tüketimi yüzde 20 oranında azaltılmış. Arkada çok kollu olmak üzere dört tekerlekte bağımsız süspansiyona sahip olan Murano, 18-20 inç aralığında alaşım jantlar ile çok daha şık görünüyor. 

Önden çekişli ve dört tekerlekten çekişli versiyonları olacak araç, kamera ve radarlarla üstün bir güvenlik sunuyor. Akıllı çarpışma uyarısından kör nokta uyarısına, ileri acil frenlemeden akıllı hız sabitlemeye kadar birçok güvenlik donanımına sahip olan 2015 Murano, hareketli nesne algılama sistemiyle park etmeyi de kolaylaştırıyor. 

S, SV, SL ve Platinum donanım seviyeleriyle satışa sunulacak olan Nissan Murano, Kuzey Amerika’da üretilecek.(automagg)

Hiç yorum yok