Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

2.EL ARAÇ ALIM SATIMINDA OTOMAX FARKI

İkinci el aracınızı satmak karmaşık ve uzun bir süreç olabilir. Uygun ve güvenilir alıcıyı bulmak için haftalarca beklemeniz gerekebilir....

İkinci el aracınızı satmak karmaşık ve uzun bir süreç olabilir. Uygun ve güvenilir alıcıyı bulmak için haftalarca beklemeniz gerekebilir. Ayrıca ikinci el pazarında derin bir bilgiye sahip olmadıkça araç için adil bir fiyat elde etmek oldukça güçtür. 

Otomax.com son yıllarda satılan araçların fiyat analizlerini yaparak araca saniyeler içinde piyasa fiyatları ile paralel bir değer sunabilmektedir.

otomax web sitesine Aracınızın bilgilerini girin, aracınızın satış değerini anında öğrenin!  Bilgilerinizi onaylamak ve aracınıza ekspertiz yaptırarak son fiyatını öğrenmek için otomax merkezinden randevu alın! 

Ekspertiz sonrası verilen son fiyatı onaylayın, noter devrini takiben ödemeniz hesabınıza geçsin!  

OTOMAX HAKKINDA 
Otomax.com bir Borusan Manheim ortaklığıdır. Amacımız araç satış sürecini kolaylaştırmak ve hızlı, şeffaf ve risksiz süreçlerle yenilikçi bir hizmet sağlamaktır. Borusan Manheim, Borusan’ın Türkiye pazarında sahip olduğu kullanılmış araç pazarı deneyimi ve Manheim’ın sahip olduğu global deneyimi üzerine kurulmuş, büyük bir ortaklıktır.

Hiç yorum yok