Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HEDEF FİLO YATIRIM İÇİN 500 MİLYON LİRA AYIRDI

Geçen yıl % 24 büyüyen Hedef Filo, bu yıl toplam araç parkını 21 bin 500’ün üzerine çıkartacak. Şirket, ayrıca günlük kiralamada da büyümey...

Geçen yıl % 24 büyüyen Hedef Filo, bu yıl toplam araç parkını 21 bin 500’ün üzerine çıkartacak. Şirket, ayrıca günlük kiralamada da büyümeyi planlıyor. 

Geçen yıl 350 milyon TL yatırım yaparak yüzde 24 büyüme gerçekleştiren Hedef Filo, yaklaşık 13 bin 500 adet olan araç portföyünü 18 bine pazar payını ise yüzde 9’un üzerine çıkardı. Hedef Filo, 2014 yılında da gerçekleştireceği 500 milyon TL yatırımla TL’lik yatırım ile araç sayısını 21 bin 500’ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. 

KOBİ'LER PAZARI BÜYÜTÜYOR 
Filo kiralama hizmetinin kısa sürede sunduğu fırsatlar ve avantajlar sayesinde firmalar tarafından fark edildiğini belirten Hedef Filo Yönetici Direktörü Ersan Öztürk, KOBİ’lerin pazarın en önemli gündem maddelerinden biri olduğunu belirtti. 

Sektörün yaklaşık 190 bin adetlik bir büyüklüğe ulaştığını vurgulayan Öztürk, "Pazarın gelecekteki büyümesinde KOBİ’lerin ve özellikle Anadolu’nun yadsınamaz bir katkısı olacak" değerlendirmesinde bulundu. Hedef Filo Yönetici Direktörü Önder Erdem, şirketin sektörde yola çıkış stratejisinin KOBİ’ler üzerine kurulduğunu ifade etti. 

 'GÜNLÜK' SADECE YAZLARI DEĞİL 
BU yıl 500 milyon TL yatırımla 10 bin yeni otomobil satın almayı planlayan Hedef Filo, bu miktarın bir kısmını ise filosundaki yaşlı araçların yenilemesinde kullanacak. Hedef Filo Yönetici Direktörü Ersan Öztürk yaptığı açıklamada, "Günlük kiralama çok büyümeyen bir pazar. 

Bu alana sadece yaz döneminde iş yapmak için girmeyeceğiz. Gerçekten bir farklılık yaratmak için pazarda yer alacağız" dedi. 2008'de strateji değiştirerek küçük çaplı şirketlere yönelen Hedef Filo, rakipleri hacimli alım yapan büyük müşterilere odaklanırken, daha çok 3-5 otomobile ihtiyaç duyan ufak şirketleri kazanmaya çalışarak, riski dağıtmayı hedefliyor. akşam

Hiç yorum yok