Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PETROL OFİSİ’NDEN HEDİYELİ BAHAR TEMİZLİĞİ

Petrol Ofisi, Türkiye’de bir ilk olarak istasyonlarında yaygınlaştırdığı araç yıkama programı PO Super Wash kullanıcılarına yeni bir kampan...

Petrol Ofisi, Türkiye’de bir ilk olarak istasyonlarında yaygınlaştırdığı araç yıkama programı PO Super Wash kullanıcılarına yeni bir kampanya başlattı. 


Kampanya kapsamında aracını Gold veya Combo programı ile yıkatanlara güneşlik; Bronze veya Silver Programı ile yıkatanlara ise ıslak mendil hediye ediliyor. 

Ayrıca aracını anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında bulunan PO Super Wash programı ile 7 kez yıkatan Positive Card sahipleri 1 Gold Temizlik Programı almaya da hak kazanacaklar. Stoklarla sınırlı olan kampanya 30 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecek. 

Petrol Ofisi istasyonlarında bulunan PO Super Wash, Avrupa’da kalitesi kanıtlanmış cihazlar ile yoğun aktif köpük, yüksek basınçlı yıkama, fırça ve şampuan, tekerlek ve jant yıkama ile birlikte kurutma servisi veriyor. Müşterilerin ihtiyaçlarına Bronze, Silver ve Gold adı altında üç yıkama programı seçeneği sunuluyor. 

Silver seçeneğinde cila, Gold seçeneğinde ise araçların temizliği ve parlaklığı daha uzun süreli koruma altına alan özel cila ve şasi alt yıkama hizmeti ilave olarak veriliyor. Combo adı verilen seçenekte ise Gold program ile birlikte iç temizlik hizmeti uygun fiyat avantajıyla sunuluyor..

Hiç yorum yok