Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MİTSUBİSHİ CANTER'DEN DÜNYADA BİR İLK

Dünyanın ilk otomatikleştirilmiş vites sistemine sahip hafif kamyonu olan Yeni Canter, sınıfına yine öncülük ediyor.  DUONIC™ şanzım...

Dünyanın ilk otomatikleştirilmiş vites sistemine sahip hafif kamyonu olan Yeni Canter, sınıfına yine öncülük ediyor. 

DUONIC™ şanzımanlı Yeni Canter; üstün performans, konfor ve kesintisiz hızlanma avantajlarının yanı sıra yakıt ekonomisi de sağlıyor. 

ÇİFT KAVRAMALI OTOMATİK ŞANZIMAN DUONIC™ 
Hem performans hem de yakıt verimliliğinde otomatik ve düz vitesin en iyi özellikleri üzerine tasarlanan DUONIC™ şanzıman her açıdan avantaj sunuyor. 

Rampada kalkış yaparken geri kaydırmıyor, Eco Mod seçildiğinde yakıt tasarrufunu maksimize ediyor, Hassas İlerleme Fonksiyonu’yla ise trafikte ilerlerken ya da park alanına yanaşırken büyük kolaylık sağlıyor. 

DUONIC™ NASIL ÇALIŞIYOR? 
DUONIC™’in çift kavramalı şanzımanı, tek ve çift numaralı vitesler için ayrı kavrama mekanizmaları kullanır. Bu sayede sistem, kendini bir sonraki vitese önceden hazırlayarak vites geçişleri sırasındaki gecikmeyi ve sarsıntıyı ortadan kaldırır. DUONIC™, debriyaj pedalı ihtiyacını ortadan kaldırdığı için özellikle şehir trafiğinde daha kolay ve daha konforlu bir sürüş sağlar. 

CANTER’İN EN BÜYÜK AYRICALIĞI MITSUBISHI FUSO GÜVENCESİ 
 Her bir Mitsubishi Fuso araç, ilk planlamadan nihai üretime kadar ürün geliştirmenin bütün aşamalarında titizlikle takip edilen kalite kontrollerine tabidir. Aracın bir sonraki aşamaya geçmesi, yalnızca her bir gereklilik yerine getirildiğinde mümkündür. Kalite standartlarına uyum konusundaki bu kararlı tutum, en yüksek güvenilirlik ve performans düzeylerine uygun üretimi sağlar. 

ESNEK ÜST YAPI UYGUNLUĞU 
 Yeni Canter, geniş yelpazedeki kasa türleri ile daha kolay uyuma olanak verecek şekilde üretildi. Bu çok yönlülük, Canter sahiplerinin araçlarını bireysel ihtiyaçlarına en iyi şekilde uyacak şekilde adapte etmelerine izin veriyor.

HAFİF ÜRÜN TASARIMI 
Daha güçlü malzemeler, hafif bileşenler ve daha verimli tasarımlar kullanılarak Yeni Canter’in toplam ağırlığı, dayanıklılık veya güvenilirlikten ödün vermeksizin önemli oranda azaltıldı. Ürünün hafifliği daha kolay sürüş kontrolü sağladığı gibi ve daha ağır yükleri taşımanıza ve daha fazla kazanmanıza olanak sunuyor.

Hiç yorum yok