Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALFA ROMEO MİTO YENİLENDİ

Markanın 2014 yeniliklerinin yansıtıldığı yeni araç, artık otomatik şanzıman konforunu da sunmaya başlıyor.  DNA standart donanımd...

Markanın 2014 yeniliklerinin yansıtıldığı yeni araç, artık otomatik şanzıman konforunu da sunmaya başlıyor. 

DNA standart donanımda Markanın sporcu modellerini tanımlayan MiTo Quadrifoglio Verde (QV), arka spoyleri, krom kaplamalı aynaları, ön ızgara, kapı kolları, ön ve arka far çerçeveleri ve kırmızı fren kaliperleriyle dikkat çekiyor. 

Aynı zamanda araca özel tasarlanan 17 inçlik alaşım jantlar ve mat magnezyom grisi isimli yeni renkle sportif modelin standart araçtan ayrılması sağlanmış. Aracın iç mekanındaysa beyaz dikişli deri direksiyon simidi, QV logolu gösterge paneli, özel paspaslar, beyaz ve yeşil dikişli vites kolu, 5 inçlik dokunmatik ekran gibi farklılıklar gözlemleniyor. 

Araçta yine Alfa DNA sistemi standart donanımda. Dinamik, normal ve kış şartları için farklı sürüş modları sunan sistemin yanı sıra araçta Start/Stop sistemi de yer alıyor. 1.4 litrelik benzinli Araç­ta gö­rev ya­pan 1.4 lit­re­lik ben­zin­li üni­te, tur­bo ile des­tek­le­ni­yor. 170 bey­gir güç ve 230 nm tork (di­na­mik mo­dun­da 250 nm) üre­ten mo­tor, gü­cü­nü ön te­ker­lek­le­re ak­ta­rı­yor. 

6 ile­ri Al­fa TCT şan­zı­man­la kom­bi­ne edi­len üni­te, ara­cın 0’dan 100 km/s sü­ra­te 7.3 sa­ni­ye­de ulaş­tı­rı­yor. Sa­at­te 219 ki­lo­met­re hı­za ka­dar ne­fe­si ke­sil­me­yen ara­cın, TCT şan­zı­man­la bir­lik­te tü­ke­tim de­ğer­le­ri de ge­liş­ti­ril­miş. Fab­ri­ka ve­ri­le­ri­ne gö­re or­ta­la­ma tü­ke­tim 5.4 lit­re.bugün

Hiç yorum yok