Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

NİSSAN NAVARA TAMAMEN YENİLENDİ

Nissan, ülkemizde çok sevilen pick-up’ı Navara’yı yeniledi. Japon markanın 12′nci nesil kamyoneti, hem bireysel kullanım hem de iş sahipler...

Nissan, ülkemizde çok sevilen pick-up’ı Navara’yı yeniledi. Japon markanın 12′nci nesil kamyoneti, hem bireysel kullanım hem de iş sahiplerinin taleplerine göre şekillendirilmiş. 


Düşürülen yakıt tüketimi, artan performans ve daha sert şasisiyle dikkat çeken araç, yeni nesliyle de güçlü bir tasarıma sahip. Aracın hafifleyen gövdesi verimliliği artırırken, daha geniş olan yükleme alanı da ticari kullanım için kapasiteyi artırıyor. 

Tavanı alçaltılan araçta yerden yükseklik ise artırılmış. Yeni Navara, her zaman olduğu gibi tek ve çift kabin seçeneklerine sahip. Ayrıca arkadan çekişli ve dört tekerlekten çekişli modeller de bulunacak. Nissan tasarım ekibi, yeni Navara’yı geliştirirken, daha sportif ve duygusal bir görüntü yaratmaya çalışmış. 

Daha yüksek bir omuz çizigisine sahip olan araç, önden de Nissan’ın V-motion imzası ile daha dinamik bir karaktere kavuşmuş durumda. Japon markanın yeni nesil SUV ve crossover’larını destekleyecek şekilde bumerang şeklinde tasarlanan farlar, LED teknolojisi kullanıyor. İlk pick-up’ını 81 yıl önce 1933′de tasarlayan Nissan, bugüne kadar dünya çapında 14 milyonun üstünde satış yaptı. Yeni Navara da bu birikimle tasarlanmış. 

Aracın 2.5 lt’lik dört silindirli turbo dizel motoru 163 ve 190 HP’lik iki güç seviyesine sahip. 163 HP’lik olanın torku 403 Nm’yken, 190 HP’lik versiyonda 450 Nm’ye ulaşıyor. Navara’da yakıt ekonomisi ise eski motora göre yüzde 11 azaltılmış. 

Altı ileri manuel ve yedi ileri otomatik şanzımanların görev yapacağı yeni Nissan Navara’nın bir de 2.5 lt’lik benzinli motoru bulunuyor. 165 HP’lik benzinli motorun ülkemize gelmeyeceğini şimdiden söyleyebiliriz.(automagg)

Hiç yorum yok