Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

10 NUMARA FIAT SAHAYA ÇIKIYOR

Hayatı hep daha da kolaylaştırmak için çalışan Fiat, ticari araç sahiplerinin işini kolaylaştıracak, farklı alanlarda sunduğu avantajlarla ...

Hayatı hep daha da kolaylaştırmak için çalışan Fiat, ticari araç sahiplerinin işini kolaylaştıracak, farklı alanlarda sunduğu avantajlarla taraftarının yüzünü hep güldürecek bir takım kurdu, adını da 10 NUMARA FIAT koydu. 

Fiat ticari araç sahiplerine özel ve sadece sizin isteklerinize göre düşünülmüş büyük bir aile 10 NUMARA Fiat. İhtiyaçlarınız ve beklentilerinizi düşünerek hazırlanmış özel bir program olan 10 NUMARA Fiat, eviniz, işiniz, aileniz ve aracınız için faydalı olacak ve hayatınıza değer katacak ayrıcalıklar sunuyor, 10 NUMARA Fiat'lılara gollük paslar atıyor! 

İşlerinizin aksamaması için hizmetinizde olan Fiat nöbetçi gece servisi hizmetinden size özel indirimlere, aksesuar seçenekleri ve ticari araç sahipliğinin getirdiği yasal yükümlülükler konusunda akıllarda kalan soru işaretlerini giderecek bilgilendirmelere kadar "Hayata ve işinize dair" ne varsa 10 NUMARA Fiat'ta! 

10 NUMARA Fiat'la bir Fiat sahibi olmanın gücünü her zaman hissedecek, tüm işlerinizi kolayca halledeceksiniz. SİZ DE TAKIMDAKİ YERİNİZİ ALIN! Aracınızın ister ilk sahibi ister son sahibi olun, araç yaşı fark etmeksizin siz de 10 NUMARA Fiat'lı olabilirsiniz. 

10 NUMARA Fiat dünyasındaki ayrıcalık ve avantajlardan faydalanmak için tek yapmanız gereken ONNUMARA yazıp aralarda birer boşluk bırakarak ŞASE numaranızın son 8 hanesi, adınız ve soyadınız ile cep telefonunuzdan 5360'a SMS atmak. (Örn: ONNUMARA 12345678 ALİ BALCI) 10 NUMARA FIAT'IN GOLLÜK ORTALARI Aracınızı yenilerken satış avantajları kazanırsınız. 

Yetki belgeleri konusunda tüm soru ve sorunlarınıza 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezimiz aracılığıyla yanıt ve çözüm bulursunuz. Size özel Fiat nöbetçi gece Servisi ayrıcalığından yararlanırsınız. Aileniz, işiniz, eviniz ve aracınız için anlaşmalı markalardan özel indirimler ve hizmet ayrıcalıklarından faydalanırsınız. 10 NUMARA Fiat'lılara özel satış sonrası ve aksesuar indirimleri kazanırsınız.

Hiç yorum yok