Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

5 YILDIZLI METRO AKADEMİ HİZMETTE

Metro Turizm, servis çalışanlarının daha eğitimli, nitelikli ve mutlu çalışanlar olması için, geçen yıl temellerini attığı METRO AKADEMİ pr...

Metro Turizm, servis çalışanlarının daha eğitimli, nitelikli ve mutlu çalışanlar olması için, geçen yıl temellerini attığı METRO AKADEMİ projesini hayata geçirdi. 
Host ve Hostesleri için, 5 Yıldızlı otel konforunu aratmayacak olan METRO AKADEMİ sosyal tesisini geçtiğimiz günlerde hizmete açtı. Karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün en büyük araç filosuna sahip lider firması Metro Turizm, müşteri memnuniyetini daha üst seviyelere taşımak için Bayrampaşa Otogarı’nda Metro Akademi’yi kurdu.

Toplam 1120 m²’lik alanda hizmet verecek olan Akademi’de şirket personeline; mesleki eğitim, iş sağlığı ve güvenliği, araç içi güvenlik, ilk yardım, yolcu ilişkileri, araç içi ve saha sorumluluk eğitimleri verilecektir. 

Metro Turizm host ve hostesleri için adeta bir yaşam alanı oluşturmuş. 52 odası ve 102 yatak kapasitesine sahip olan Metro Akademi aynı zamanda personelin konaklama ve sosyal ihtiyaçlarını da karşılayacak. 

Akademi bünyesinde ayrıca 2 adet kuaför, yönetim odaları, güvenlik, kafeterya, eğitim salonu, kuru temizleme, enerji odası, operasyon odası, yangın çıkışı, danışma ve iş hekimi bulunuyor. Akademi de ayrıca simulasyon sistemi de planlanıyor. 

METRO AKADEMİ’nin açılışında İstanbul Metro Yönetim Kurulu Başkanı Hayati UZUN ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol AYYILDIZ hazır bulanarak müşteri memnuniyetine verdikleri önemi bu anlamlı proje ile taçlandırdılar.

İstanbul Metro Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Uzun, çalışanlarının en değerli kaynakları olduğunu belirterek, “Personelimizin çalışma koşullarının iyi olması bizim için çok önemli. Müşteri memnuniyetine giden yol, önce çalışan memnuniyetini sağlamaktan geçer. Servis personelimiz için böyle güzel bir tesisi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol AYYILDIZ 2014 yılında 25 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini söyleyerek “Bu yıl filomuzdaki araç sayısını 1300’den 1460'a çıkardık. Ancak yalnızca araç yatırımı yapmanın yeterli olmadığını biliyoruz. Bir firmanın en değerli kaynağı, çalışanlarıdır. 

Servis çalışanlarımızın eğitimli, nitelikli ve mutlu çalışanlar olması için hayata geçirdiğimiz METRO AKADEMİ, sektörümüzde bir ilktir. Personelimizin eğitim, konaklama ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla inşa ettiğimiz sosyal tesisimiz METRO AKADEMİ, tüm Metro ailesine hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Metro Akademi’nin açılışına sürpriz yaparak katılan ünlü sanatçı Hakan Ural, 5 yıldızlı bir otele benzettiği tesiste gördüklerinden çok etkilendiğini ifade ederek, ülkemize böyle bir tesis kazandırdıkları için Metro Turizm ailesini tebrik ettiğini söyledi.

Hiç yorum yok