Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AKBANK KIRMIZI KASKO KAMPANYASI

03 Haziran – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında, Akbank satış kanalları aracılığıyla, Akbank kredi kartı ile satılan ve kampanya şartlarına...

03 Haziran – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında, Akbank satış kanalları aracılığıyla, Akbank kredi kartı ile satılan ve kampanya şartlarına uygun olan Kırmızı Kasko poliçelerinin prim tutarının %10’u oranındaki chip para

Chip para kazanımı için üst limit 150 TL’dir (kampanya kapsamında satın alınan ve poliçe primi 1.500 TL’yi geçen kasko poliçeleri için 150 TL tutarında chip para, poliçe primi 1.500 TL’nin altında olan poliçeler için prim tutarının %10’u kadar chip para kazanımı olacaktır). 

Kampanya, tüm Akbank satış kanalları aracılığıyla satın alınan Kırmızı Kasko poliçelerini kapsamaktadır. Filo kasko poliçeleri kampanya kapsamı dışındadır. Kampanyadan yararlanmak için, kasko poliçesinin ilk taksidinin ödenmiş olması şarttır. 

Kampanya kapsamında satın alınan poliçenin, vade bitiş tarihinden önce iptali durumunda, kazanılan ve karta yüklenmiş olan chip para ödülü kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır. Poliçe ve Kredi Kartının iptali halinde ise, ödül tutarı sigorta ettiren sıfatındaki müşterinin hesabına borç olarak yazılacaktır. 

Kampanya kapsamında kazanılan chip paralar; 03 Haziran – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılan poliçeler için 15 Temmuz 2014, 01 Temmuz – 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında yapılan poliçeler için 14 Ağustos 2014 ve 01 Ağustos – 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılan poliçeler için 16 Eylül 2014 tarihlerinde, poliçenin satın alındığı kredi kartlarına yüklenecektir. 

Ayrıca Kasko poliçesini Akbank şubelerinden yaptıran müşteriler, AUTO KING Diamond Full Bakım - 3 yıl koruma Boya Mükemmelleştirme ve Mevsimlik Koruma Detaylı İç/Dış Temizlik, Ozonla Sterilizasyon ve Diamond İç Koruma Motor temizleme ve koruma Ön cam su itici uygulaması Leke çıkarma hizmetlerinde, %50 indirim avantajından faydalanabilirler. 

Üstelik Kasko müşterilerimize özel olan ücretsiz AUTO KING Mini Onarım Hizmeti ile; küçük hasarlarda, hasarsızlık indirimi bozulmadan poliçeye devam edilebilmektedir.

Hiç yorum yok