Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KİA VENGA CROSSOVER

Görünüşe göre 2014 yılı crossover görünümlü hatchback otomobillerin yılı. Fiat’ın 4x4 Cross ve Seat’ın Leon X-Perience modelinden sonra Gün...

Görünüşe göre 2014 yılı crossover görünümlü hatchback otomobillerin yılı. Fiat’ın 4x4 Cross ve Seat’ın Leon X-Perience modelinden sonra Güney Koreliler’de kendi modellerini üretip sunmayı planlıyor. 

Kia’nın ufak MPV’si Vega’nın sınırlı sayıda üretilecek Venga Crossover versiyonu yalnızca İtalya’da satışa sunulacak ve dizel yada LPG motor seçenekleri ile tercih edilebilecek. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre İtalya’da yalnızca 200 adet Kia Venga Crossover modeli 19,700 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu kadar düşük sayıda üretimin geliştirme masraflarını dahi karşılamayacağı düşünüldüğünde Kia’nın bu modeli önümüzdeki aylarda başka pazarlarda da satışa sunması bekleniyor. 

Kia Venga Crossover B segmenti MPV tabanlı ve Venga modelinin çekirdeği olan bubble olarak nitelendirilen bir tasarımı sahip. Buna ek olarak Venga Crossover modelinde yan etekler ile ön ve arka krom koruyucu gövde eklerini görmek mümkün. 

Yeni Kia Venga Crossover modeli ile birlikte sunulacak motor seçenekleri henüz netlik kazanmazken Koreli otomobil üreticisinin 90 beygir güç üreten 1.4 litrelik motoru LPG eklentili olarak satışa sunacağı düşünülüyor. 

Biri benzin biri LPG için olmak üzere iki yakıt tankına sahip olan yeni Kia Venga Crossover bu sayede 1.300 km yol kat edebilecek. Tüm Kia modelleri gibi ilk aşamada yalnızca 200 adet üretilecek Venga Crossover modeli de7 yıl veya 150,000 km marka garantisi altında olacak.(arabalar)

Hiç yorum yok