Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPET WORLDCARD İLE REAL ALIŞVERİŞLERİNDE 20 TL YAKIT PUAN HEDİYE

30 Temmuz 2014 tarihine kadar Opet Worldcard ile real-, marketlerinde yapılacak toplam 200 TL ve üzeri tek çekim harcamalarda sadece anla...

30 Temmuz 2014 tarihine kadar Opet Worldcard ile real-, marketlerinde yapılacak toplam 200 TL ve üzeri tek çekim harcamalarda sadece anlaşmalı Opet istasyonlarında geçerli 20 TL yakıt puan kazandırıyor

Kampanyadan yararlanmak için Opet Worldcard sahiplerinin REAL yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son altı hanesi 3160’a SMS ile göndermeleri ve harcamalarının Yapı Kredi World POS’undan yapılması gerekmektedir. 

Kampanya gazete, dergi, kontör, tütün mamulleri ve alkollü içecek alışverişlerinde geçerli değildir. Kampanya müşteri bazında olup bir müşteri kampanyadan en fazla 1 defa yararlanabilecektir. 

Kampanyaya sadece tek çekim harcamalar dahil olup, puan ile yapılan işlemler, nakit çekim işlemleri, mail order işlemleri ve iade yapılan işlemler dahil değildir. Harcamanın iade olması durumunda yüklenen yakıt puanlar geri alınacaktır. 

Kazanılan yakıt puanlar 9 Ağustos 2014 tarihine kadar Opet Worldcard'lara yüklenecektir. Kampanyadan kazanılacak yakıt puanlar için son kullanım tarihi 20 Ağustos 2014'tür. Kullanılmayan yakıt puanlar 21 Ağustos 2014 tarihinde geri alınacaktır.

Hiç yorum yok