Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN DE YÜZDE 5 İNDİRİM FIRSATI

Volkswagen Fırsatları Kampanyası Volkswagen Türkiye Facebook sayfasında gerçekleştirilecek olup; 01.07.2014 tarihinde başlayacak 31.07.2014...

Volkswagen Fırsatları Kampanyası Volkswagen Türkiye Facebook sayfasında gerçekleştirilecek olup; 01.07.2014 tarihinde başlayacak 31.07.2014 ve tarihinde saat 19:00'da son bulacaktır. 

Kampanya süresince kullanıcılar Volkswagen Türkiye Facebook Sayfasına giriş yaparak "Volkswagen Fırsatları" sekmesi üzerinden indirim kazanacakları kampanya kodlarını oluşturabilecekler. 

Kullanıcılar oluşturdukları model bazlı kampanya kodları ile Volkswagen yetkili satıcılarından yapacakları araç alımında tavsiye edilen indirimi kazanacaklar. 

Kampanya dahilinde oluşturulan kod ileYeni Polo modeline TDI motor seçenekleri için %4, diğer motor seçenekleri için %2, Tiguan modelinde 2.0 TDI motor seçeneği için %5, diğer motor seçenekleri için %4, Scirocco modelinde %5, Beetle modelinde %2, Jetta modelinde TDI motor seçenekleri için %3, diğer motor seçenekleri için %5 , Golf modelinde %1, Passat modeline 2.0 TDI motor seçeneğinde %5, diğer motor seçeneklerinde %2, Passat Variant modeline 2.0 TDI motor seçeneği için %5, diğer motor seçenekleri için %2 , CC modeline 2.0 TDI ve 2.0 TSI motor seçeneğinde %5, diğer motor seçeneklerinde %4 indirim kazanacaklar. 

Kullanıcılar oluşturdukları kodları Volkswagen yetkili satıcılarda onaylatarak indirimi kullanabilirler.Kullanıcılar "Volkswagen Fırsatları" sekmesindeki formu doldurduklarında karşılarına çıkan kod ile yetkili satıcılara giderek indirimden yararlanabilecektir. 

Kampanyası dahilinde kazanılan indirim hakkı filo satış tipinde, test, araç değişimi ve geçici araç alımlarında geçerli değildir. Kampanya indirimi kampanyaya katılan kullanıcı ve birinci derece yakınları tarafından kullanılabilir.

Hiç yorum yok