Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ CİTROEN C1 8245 EURO

Arabanıza park yeri bulmak, başta İstanbul olmak üzere birçok Avrupa metropolünde artık neredeyse bir yarış halini aldı. Özellikle yoğun gü...

Arabanıza park yeri bulmak, başta İstanbul olmak üzere birçok Avrupa metropolünde artık neredeyse bir yarış halini aldı. Özellikle yoğun günlerde, park etmek için şöförlerin bir hayli yaratıcı olup yeni manevralar keşfetmesi gerekiyor. 

 İşte bu yüzden de Avrupalı müşteriler Amerikalılardan daha fazla şehir otomobili olarak nitelendirilen ufak modelleri tercih ediyor. 

Volkswagen’den Renault’a büyük küçük neredeyse her otomobil üreticisinin bir giriş sınıfı otomobili bulunuyordu. Şimdi bu furyaya Fransız otomobil üreticisi A segmenti modeli C1’i yenileyerek bir hareket kazandırmayı planlıyor. 

Bu yenilenen C1 modelini ilginç bir reklamla tanıtan Citroen, yeni C1 kullanan bir adamın aslında dar park alanlarını ne kadar çok sevdiğini anlatıyor. Citroen İngiltere tarafından hazırlanan bu reklam: “Doğuştan Kentli” başlığını taşıyor. 

Oldukça hoş özelliklere sahip olan Citroen C1, şehir hayatında kolaylıklar sunarken eğlenceli ve minimalist tasarımı ile de tarz sahibi olmuş. Temmuz ayında satışa sunulacak yeni Citroen C1’in İngiltere satış fiyatı £8,245 yani 29.999 TL olarak belirlenmiş. Aracın son ÖTV zamlarıyla birlikte 30.000 TL’nin üzerinde bir fiyata ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. 

Aracın baz versiyonu C1 Touch VTi 3 kapı modeli 68 beygir güç üretecek ve manuel şanzımana sahip olacak. En küçük Citroen modeli olma özelliğini taşıyan yeni C1, 3.46 metre uzunluğunda ve 1.62 metre genişliğinde olacak. Aracın 4.8 metre olan dönüş çapı sayesinde en dar caddelere ve park yerlerine bile kolayca manevra yapmak mümkün olacak.(arabalar)

Hiç yorum yok