Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ RENAULT TRUCKS EURO 5 GAMI SATIŞTA

Bu yeni gamla Renault Trucks, kamyonu, müşterilerinin verimliliğine hizmet eden bir araç haline getirdi.  Renault Trucks, bu aracı n...

Bu yeni gamla Renault Trucks, kamyonu, müşterilerinin verimliliğine hizmet eden bir araç haline getirdi. 


Renault Trucks, bu aracı nakliyecinin işini olabilecek en etkili şekilde yerine getirmesi için yaptı. Çünkü üretici, kamyonu müşterisini asla yolda bırakmaması, sürücüsünü gururlandırması, müşterisinin işini gözetmesi gereken bir kâr merkezi olarak düşünmektedir. 

Renault Trucks eksiksiz bir Euro 5 araç gamı sunuyor: Uzun Yol için Renault Trucks T, Şantiye için Renault Trucks C ve K (ağır şantiye) ve Dağıtım için Renault Trucks D Wide ve D Cab 2,1 m. Uluslararası müşterilerin katkısı ile tasarlanan ve geliştirilen yeni gamın araçları Renault Trucks tarihinin en zorlu testlerinden geçmiştir. 


Aracın görünümü bile tek başına bu yeni gamın içerdiği kendine özgü nitelikleri yansıtmaktadır. Her öğe bir işleve uymak, yolda etkin olmak ve aynı zamanda sahibine veya kullanan kimseye kıvanç vermek için tasarlanmıştır. 

Yeni araçların ve donatımlarının tasarımı sürücünün maksimum konforunu ve güvenliğini sağlar. Renault Trucks müşterilerinin ihtiyaçlarına ve faaliyetlerine uyarlanmış geniş bir motor ve kabin yelpazesi sunuyor. 

Üretici ayrıca müşterilerin günlük bazda yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı Solutions Optifuel hizmetlerini sunmaktadır. Kamyonun gerçekten bir kâr merkezi haline gelmesi için, araçların tasarlanmasından başlayarak Renault Trucks yakıt tasarrufunu uğraşlarının merkezine yerleştirmiştir. Böylece Uzun Yol'un başını çeken T, önceki nesil ile karşılaştırıldığında %5 daha az yakıt tüketimi sergilemektedir. 

 Renault Trucks, müşterilerine şaşmaz bir güvenilirlik sağlamak için kendini en etkili yöntem ve araçlarla donatmıştır. Ve gerektiğinde Renault Trucks aynı şekilde müşterilerine hızlı ve etkili bir yardım sağlamaya dikkat eder. Özellikle dünyadaki 1600 satış ve servis noktası ağı sayesinde Renault Trucks çok hızlı bir tepki ve en kısa bağlı kalma sürelerini sağlamaktadır. 

Maksimum sürücü konforu ve güvenliğini sağlamak için yeni araç ve donatımları tasarımı. Kabindeki yaşam şartlarını ve çalışma koşullarını sürekli olarak geliştirmek Renault Trucks'ın için önemli bir iştir. Sağlamlık, verimlilik ve konfor ile tanımlanan Renault Trucks'ın yeni Euro 5 araçları bugünden itibaren Belarus, Rusya, Türkiye ve Kazakistan'da piyasadadır

Hiç yorum yok