Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SCANIA’DAN ORİJİNAL PARÇA KAMPANYASI

Scania, 1.000’den fazla orijinal motor, motor soğutma sistemi ve yakıt sistemi parçasını yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla müşteriler...

Scania, 1.000’den fazla orijinal motor, motor soğutma sistemi ve yakıt sistemi parçasını yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla müşterilerine ulaştırıyor. 


Scania, Türkiye genelinde toplam 20 Yetkili Servis noktasında, orijinal parçalarda indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 1.000’den fazla orijinal Scania motor, motor soğutma sistemi, yakıt sistemi parçası yüzde 50’ye varan indirim oranlarıyla Scania müşterilerine ulaştırılıyor. 

Scania satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyeti kapsamında geliştirilen bu kampanya dahilinde Scania, enjektörler, besleme pompaları, kayış-kasnak, filtre, radyatör, turbo gibi parçalar çok daha uygun fiyatlarla müşterilere sunuluyor. 

Scania Yetkili Servislerinde parça garantisi avantajıyla verilen hizmetler ile Scania sahipleri daha güvenli ve çok daha ekonomik bir şekilde yollarda olacaklar. 

Scania araçları için düzenlenen ve müşterilerinin yatırım değerlerinin korunmasının amaçlandığı kampanya yıl sonuna kadar sürecek.

Hiç yorum yok