Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALFA ROMEO CLUB ÜYELERİ TAURUS AVM’DE BULUŞTU

Yaza veda buluşmasını Taurus AVM’de bulunan PepperJam Gurme Pizza’da gerçekleştiren Alfa Romeo Club üyeleri etkinliği geleneksel boyuta ula...

Yaza veda buluşmasını Taurus AVM’de bulunan PepperJam Gurme Pizza’da gerçekleştiren Alfa Romeo Club üyeleri etkinliği geleneksel boyuta ulaştırmayı hedefliyor AVM Partners tarafından yönetilen ve sunduğu hizmetlerle “Herkesin AVM”si olan Taurus, Alfa Romeo Club üyelerinin buluştuğu etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

Ankara’da ilk kez gerçekleşen buluşma ile yaza veda eden Alfa Romeo Club üyeleri, Akota Otomotiv showroomunda bir araya geldiler. Buluşma sonrasında konvoy halinde Ankara sokaklarında şehir turu yapan Alfa Romeo severler, aileleriyle birlikte Taurus AVM’de bulunan PepperJam Gurme Pizza’da kendileri için düzenlenen yemeğe katıldılar. 

Bu yıl ilk kez gerçekleşen etkinlikle Lancia, Alfa Romeo ve Jeep kullanıcıları arasındaki dostluk bağlarını kuvvetlendirmeyi amaçladıklarını söyleyen Akota Otomotiv Genel Müdürü Hakan Ercan, çok güçlü dostluk bağları kurduklarını ifade etti. Ercan, etkinliğin amacına ulaşmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bu buluşmaları geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Hiç yorum yok