Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ H350 TÜRKİYEDE ÜRETİLECEK

Hyundai Yeni H350 Van’ı IAA Ticari Araç Fuarında görücüye çıkardı. Avrupa pazarına sürülen bu yeni model Hyundai’nin ilk çok amaçlı hafif t...

Hyundai Yeni H350 Van’ı IAA Ticari Araç Fuarında görücüye çıkardı. Avrupa pazarına sürülen bu yeni model Hyundai’nin ilk çok amaçlı hafif ticari aracı olması açısından bir ilk teşkil ediyor. 


Yeni H350 yüksek taşıma kapasitesi, ergonomik tasarımı ve düşük kullanım maliyeti ile bu segmentteki yarışa hayli güçlü bir giriş yapacak gibi. Van, kamyonet ve minibüs gibi üç farklı üretimi destekleyen esnek platformu sayesinde H350 farklı amaçlara hizmet edebilecek. Hyundai yaptığı açıklamada aracı tasarlayan mühendislerin 6 farklı kritere özen gösterdiğini belirtti. 

Verim, maliyet, güvenlik, taşıma kapasitesi, sağlamlık ve performans. Firma H350 yi geliştirirken Avrupa’daki rakiplerinin eksik yönlerini araştırarak bunları kapatmaya çalışmış. Sürücüye otomobil benzeri bir sürüş deneyimi sunacağı belirtilen Yeni H350 nin taşıma kapasitesi 1400kg iken 2,5 tona kadar römork çekebiliyor. 

Hyundai H350 Cargo Van’ın kapalı kasasının 1955mm yüksekliği, 1795mm genişliği ve 3780mm derinliği gayet tatmin edici. Ayrıca karoser tasarımı ile tekerleklerin kullanım alanını mümkün olan en az seviyede daraltması sağlanmış. Arkadan itişli olan araç 2,5 litre CRDI dizel motorla geliyor. 148 ve 168 beygir olmak üzere iki seçeneği olan motorlar 373Nm ve 422Nm tork üretiyor. 

İki motor da Euro5 standartlarına uygun emisyon değerlerine sahip ve 6 ileri düz vitesle geliyor. Yeni H350 Karsan Otomotiv tarafından Türkiye’de üretilerek ülke ekonomisine de katkı sağlayacak. arabalar

Hiç yorum yok