Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

JAGUAR XE LONDRADA TANITILDI

Gerçek bir sürüş otomobili olması için arkadan çekişli olarak tasarlanan XE; gelişmiş hafif yapısı, özel olarak düzenlenmiş stili, lüks iç ...

Gerçek bir sürüş otomobili olması için arkadan çekişli olarak tasarlanan XE; gelişmiş hafif yapısı, özel olarak düzenlenmiş stili, lüks iç tasarımı ve olağanüstü sürüş ve kullanım özellikleriyle spor sedan konseptini yeniden tanımlıyor. 

2015 yılında satışa sunulacak XE serisinin en üstünde yüksek performanslı S modeli yer alacak. XE S modeli, sürücüleri 3.0 lt’lik komprsörlü V6 motorunun tepkileri ile etkileyecek. 340 HP güç ve 450 Nm torka sahip bu yüksek devirli motor, sekiz ileri otomatik şanzımana sahip ve sürücüye otomobilin olağanüstü gücüne hemen erişme olanağı sunuyor. 


0’dan 100 km/s hıza yalnızca 4.9 sn içinde ulaşan XE S’in elektronik olarak sınırlanmış maksimum hızı 250 km/s. Ağırlıklı olarak alüminyum kullanılan Jaguar XE, Jaguar Land Rover’ın yeni modüler araç mimarisinden geliştirilen ilk model ve orta sınıfta sürüş dinamikleri konusunda standartları belirlemeyi hedefliyor. 

XE modeline, altı ileri manuel ve sekiz ileri otomatik şanzımana sahip, 2.0 lt dört silindirli benzinli ve dizel motorlu modeller de eklenecek. Jaguar’ın yeni Ingenium motor ailesinin bir parçası olan dizel motorlar örnek yakıt tüketimi değerlerine ve 99 g/km’den başlayan CO2 emisyon değerlerine sahip. XE, aynı zamanda bugüne kadar üretilmiş en hafif, dayanıklı ve aerodinamik Jaguar sedan modeli.

Hiç yorum yok