Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL ADAM S 2015 TE SATIŞTA

Geçtiğimiz mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda Adam S ‘in konseptinin tanıtımını yapan Opel arabayı Paris Autoshow’da son kullanıcıya su...

Geçtiğimiz mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda Adam S ‘in konseptinin tanıtımını yapan Opel arabayı Paris Autoshow’da son kullanıcıya sunacak. 

Adam’ın bu yeni sportif versiyonunun Avrupa’da 2015 başında yollarda olması bekleniyor. 3 kapılı Adam S ‘in 1.4 litrelik turboşarjlı Ecotec motoru 148 beygir güç üretiyor ve 6 ileri düz vites ile kontrol ediliyor. 

 0-100 hızlanması 8,5 saniye olarak açıklanan Adam S in maksimum sürati 200 km/s olarak deklare edildiyse de, Opel konseptinin 220 km/s sürate ulaşabildiğini de eklemeyi unutmadı. Bu güce ve sürate rağmen küçük kasası sayesinde Yeni Opel Adam S ‘in yakıt tüketimi ortalama 6,4 lt/100km gibi bir değerde kalıyor. 

Opel mühendisleri diğer versiyonlarından daha süratli olacak Adam S ‘e kırmızı kaliper kapaklı ve daha etkili bir OPC/ VXR fren sistemi eklemeyi de ihmal etmedi. Bagaj kapağının üzerine eklenen spoiler ve ön tampon lipleriyle daha sportif bir görüntüye kavuşan Adam S ‘in 18” ve 17” olmak üzere iki jant seçeneği olacak. 

10 farklı gövde renginin üzerine 5 farklı tavan rengi kombinasyonu seçilebilecek lansman renginin ise gri üzerine koyu kırmızı olacağı tahmin ediliyor. 

Kullanıcılarına 4 farklı spor koltuk seçeneği de sunacak Adam S ‘in vites topuzu, direksiyon simidi, el freni gibi parçalarının döşemeleri için ise siyah-kırmızı deri kombinasyonu opsiyonel olarak sunulacak. arabalar

Hiç yorum yok