Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ CİTROEN DS5 TEST SÜRÜŞÜNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Bildiğiniz üzere C6 Fastback Sedan üretimi yaklaşık bir yıl önce tüm dünyada tamamen durduruldu ve Citroen tüm enerjisini 2015 DS5 üzerine ...

Bildiğiniz üzere C6 Fastback Sedan üretimi yaklaşık bir yıl önce tüm dünyada tamamen durduruldu ve Citroen tüm enerjisini 2015 DS5 üzerine yoğunlaştırdı. 

Test sürüşleri, firmaların kendilerine ait yollarda yapılsa da gerçek yol koşullarında test edilmeden bir arabanın piyasaya sürülmesi mutlaka anlamsız olacaktır. Bu nedenle firmalar arabalarını tamamen kamufle ederek gerçek yol koşullarında test ederler. 

Ancak Citroen DS5'i test ederken casus kameralara tamamı kaplı bir araba ile yakalanmadı. Dolayısı ile arabanın tasarımı hakkında çok eleştiri alınsa bile kaplanan kısmı dışında pek de bir değişiklik olmayacağı şimdiden belli. 

Makyajlı DS5 in bu kamuflajlı halinden göze çarpan ilk detay arka stop farlarına ledli detayların eklenmesi olmuş. Önden hemen hemen öncekiyle aynı görünse de farlarında bir takım iyileştirmeler yapılacak gibi görünüyor. 

Makyajlı kasasında tam olarak nelerin değişeceği kestirilemese de ön taraftaki kamuflaj ön tamponun alt kısmında oynamalar yapılacağını gösteriyor. Ön tamponun hava kanallarının tasarımında bir değişikliğe gidilmiş. 2015 te Çin ve Avrupa pazarına girecek olan Cirtoen DS5 in motor seçeneklerinde bir değişiklik olması beklenmiyor.arabalar

Hiç yorum yok