Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BORUSAN OTOMOTİV KULLANILMIŞ MOTOSİKLET FESTİVALİ

BMW Motorrad Türkiye sizi, 22-23 Kasım 2014 tarihlerinde Kullanılmış Motosiklet Festivali'ne davet ediyor.  2007 yılından beri d...

BMW Motorrad Türkiye sizi, 22-23 Kasım 2014 tarihlerinde Kullanılmış Motosiklet Festivali'ne davet ediyor. 

2007 yılından beri düzenli olarak Borusan Oto İstinye tesisinde gerçekleşen festivalde, her markadan motosiklet kullanıcısı araçlarını satmak veya yeni bir model almak için bir araya geliyor. 

Silindir hacmi 500 cc' nin üzerindeki bütün motosiklet kullanıcılarının katılabileceği aktivitede, motosiklet kullanıcıları festivali ziyaret etmenin yanında en son model BMW motosikletler ile de test sürüşü yapma imkânı da bulabilecek. 

Motosikletini satmak ya da motosiklet sahibi olmak isteyen tüm motosiklet severlerin hiçbir ücret ödemeden katılabileceği bu buluşma Borusan Oto İstinye'nin modern tasarımıyla adından söz ettiren 9.55 Salonu'nda gerçekleştirilecek. Marka ayrımı olmaksızın tüm motosiklet kullanıcılarının davetli olduğu bu muhteşem etkinliği ajandanıza kaydedin. 

formu doldurarak ya da 0212 359 30 80'yi arayarak detaylı bilgi alıp, ön kayıt yaptırabilirsiniz. (Ön kayıttan sonra, motosikletinizi 21 Kasım 2014 tarihinde Borusan Oto İstinye'ye getirmeniz gerekmektedir.)

Hiç yorum yok