Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES ML MAKYAJLANIYOR

Mercedes’in 2012 yılında tanıttığı ML-Sınıfı orta yaş makyajından geçiriliyor. Bu makyaj otomobilin sadece görünümünü değil adını da değişt...

Mercedes’in 2012 yılında tanıttığı ML-Sınıfı orta yaş makyajından geçiriliyor. Bu makyaj otomobilin sadece görünümünü değil adını da değiştirecek. 

Mercedes, 2012 yılında tanıttığı ML-Sınıfı’nı makyajlıyor. Gelecek yıl satışa sunulması beklenen makyajlı ML-Sınıfı’için ilk gelen bilgiler arasında. 

Oldukça iyi gizlenmiş olsa da yeni ML’in ön kısmının oldukça kapsamlı bir yenilemeye tabi tutulmuş. Mercedes’in güncel yüzünün aktarılacağı otomobilin ara kısmında da yeni stop’lar, difüzör ve egzoz çıkışları yer alıyor. 


ML-Sınıfı’nda en büyük değişim ise isminde gerçekleşecek. 1997 yılında ilk tanıtıldığından bu yana ML-Sınıfı olarak anılan otomobilin GLE olarak anılması söz konusu. Böyle E-Sınıfı SUV olduğu da vurgulanacak. 

ML-Sınıfı ile başlayan bu değişim diğer SUv modellerinde de yaşanacak. Gelecek nesik GLK’nın GLC, ve GL’nin de GLS olarak anılacağı gelen bilgiler arasında. Mercedes’in en küçük SUV’u olan GLA ise bu isimlendirmenin kullanıldığı ilk model olarak öne çıkıyor. akşam

Hiç yorum yok