Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

METRO TURİZM BİLETLERİNDE YÜZDE 30 İNDİRİM FIRSATI

İndirim Kupon’ u alabilmeniz için govego.com’ a üye olmanız gerekmektedir. Herhangi bir KOTA sınırı olmadan;kampanya kapsamında dilediğ...

İndirim Kupon’ u alabilmeniz için govego.com’ a üye olmanız gerekmektedir. Herhangi bir KOTA sınırı olmadan;kampanya kapsamında dilediğiniz kadar kupon satın alabilir, her bir kupon ile bir adet koltuğu %30 indirimli satın alabilirsiniz. 


 İndirim Kupon satışları 21 Ekim – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerlidir. İndirim Kupon' u 21 Ekim – 31 Aralık 2014 tarihleri arasındaki yolculuklarınızda geçerlidir. 

 İndirim Kupon’ larınızı sadece govego.com’ da bilete çevirebilirsiniz. İndirim Kupon’ unuzu 31 Aralık 2014' e kadar bilete çevirmeniz gerekmektedir. İndirim Kupon’ unuz sadece govego.com’ dan alacağınız Metro Turizm biletlerinde ki indirimlerde geçerlidir. İndirim Kupon’ unuz tüm iç hat seferlerinde geçerlidir. İndirim Kupon’ larının ve kupon ile alınan biletlerin iade ve iptali yapılamamaktadır. 

Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kupon indirimleri Ulaştırma Bakanlığı liste fiyatı üzerinden hesaplanmaktadır. Kupon ile satın alınan biletler Metro Turizm çağrı merkezi aranarak, aynı güzergahta olmak koşulu ile tarih değişikliği yapılabilmektedir. İndirim Kuponu ile satın alınan biletler, Metro Turizm çağrı merkezi tarafından (aynı güzargah olmak koşulu ile) tarih değişikliği yapılabilir.

Hiç yorum yok